Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

PlayZone.LT - Best Gaming Network !


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3227 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logo.png

 

http://playzone.lt/

 

[ŽAIDIMŲ PROJEKTAS]

 

Sveiki,

PlayZONE.LT projektas gyvuoja šiek tiek daugiau nei 9 mėnesiai, bet žinoma, visi serveriai buvo kuriami žymiai ilgiau. Projektą sudaro 1 MineCraft serveris, 9 Counter-Strike serveriai bei SA:MP Real-Life serveris. Projektas yra pilnai sutvarkytas ir paruoštas rimtam tikslui. Viskas yra automatizuota ir patogu, tad problemų tikrai nekils, o jeigu ir atsiras problemų, mes jas ištaisysime iškarto. Siekdami aukščiausio lygio, daug dėmesio kreipiame į žaidėjus, jų pastabas, pastebėjimus bei kritiką. Projekto komanda yra palyginus maža, kuomet projektą sudaro tiek žaidimų serverių, bet mes susitvarkome ir tai nėra problema, kuri apsunkintu tolimesnę projekto ateitį. Serveriai stovi ant galingų privačių serverių, kurie užtikrins jums kokybišką žaidimą. Karščiausios naujienos randasi mūsų forumuose, kurių nuorodas rasite apačioje.[/center]


 

[COUNTER-STRIKE 1.6 SERVERIAI]

 

Public serveris.

Serveris stovi ant visiems gerai žinomo Public modo, bet šis public'as išskirtinis tuom ,jog jis yra prikimštas dar kitomis modifikacijomis, kurios suteikia serveriui gyvibingumo bei spalvų (tiesiogine prasme), kadangi eiliniai public serveriai yra gal šiek tiek pabodę, bet žinoma, juos žaidėjai mėgsta, kadangi tai ir yra pavadinkime tai "Default" modas, kuris atspinti Counter-Strike 1.6 žaidimo kūrėjų tikslą.

 

IP: cs.playzone.lt:27015

Veikia: 24/7

Pavadinimas: #PlayZONE.LT [PUBLIC]

Serverio kalba: Lietuvių ir Anglų.

 

JailBreak serveris.

Serveris stovi ant taipogi daugeliui žinomo jailbreak modo, bet tai nebėra tradicinis modas, kadangi jis smarkiai sureikšmintas ir atvaizduoja tikrą šiuolaikinį kalėjimo gyvenimą. Patekus į "zoną", viską lems pirmas pokalbis su kalėjimo prižiūrėtoju, nuo to priklausys jūsų tolimesnis gyvenimas kalėjime, o tai reiškia, jog jums bus paskirta kamera. Dažniausiai kaliniai patenka į "Gaidžių" kamerą, kurie yra niekinami kitų kalėjimo luomų atstovų, pavyzdžiui "Šustrekų". Norėdami išsikovoti pagarbą iš kitų, turite parodyti kas čia yra bosas ir nebijoti pasipriešinti kalėjimo prižiūrėtojams, jūs gausite respectą iš Bachūrų ir Šustrekų, bet nepamirškite, jeigu jums nepasiseks - jūs nukentėsite ir naktį jums teks praleisti po laiptais (rimti kentai supras). Kuo ilgiau praleisite kalėjime, tuo didesnis veteranas jūs tapsite, o kuo didesnis "Kalėjimo veteranas" būsite, tuo daugiau pinigų jūs užsidirbsite. Po gaidžių eina "Dūchai" (iš rusų k. išvertus reiškia "Dvasia"), dūchai jau nebėra tokie pastumdeliai, kurie kelia muilą nuo žemės, jie tarnauja kitiems luomams ir už tai gauna pinigų. Išskalbia drabužius, nuperka cigarečių, padaro valgyti ir t.t., tad į šį luomą patenka ne bet kas. Po dūchų eina jau rimtas luomas - "Šustrekai", jie jau nebėra stumdomi bet ko, jie jau ir patys stumdo, o jie stumdo ne tik žmones... Jie stumdo viską - kas uždrausta kalėjime, tai yra FlashBang granatos, HE granatos, ginklai, telefonai. Kainos kalėjime yra 10x kartų brangesnės, tad jums reikės paplušėti norint nusipirkti prabangų "mobileką" ar kokį nors tai televizorių. Na ir po šustrekų eina tikri bachūrai - jiems lenkiasi net patys prižiūrėtojai, bet ne visada, kadangi viskam yra saikas. Bachūrai yra rimčiausia kalėjimo grandis, jie įsakinėja kitiems kaliniams ir turi aukštą žodį.

 

Kalėjime verstis yra šiek tiek lengviau negu tikrame gyvenime, žinoma jeigu turi pažinčių laisvėje. Pagal užsakymus jūs galite užsisakyti iš kalinių ginklų, telefonų, o gal ir net smoke granatų, kurių dėka jūs nukenksminsit prižiūrėtojus ir ištrūksite į laisvę, bet žinoma, dažniausiai tenka pakartoti "svajone lik sveika...". Legalus ir kone lengviausias būdas "pasikelti" ant pinigų yra lošti kortomis, bet žinoma - tai ir rizikinga. Kiekvieną dieną arba jūs išlošite pinigų, arba jų prarasite - tai sėkmės reikalas. Plačiau apie šį modą sužinosite mūsų forume, kurio link apačioje!

 

Kelios nuotraukos iš serverio:

FT1 |FT2 | 
FT3 | 
FT4 | 
FT5 | 
FT6 | 
 

IP: cs.playzone.lt:27016

Veikia: 24/7

Pavadinimas: #PlayZONE.LT [JAILBREAK]

Serverio kalba: Lietuvių.

 

DeathRun+RTD+BHOP+SHOP

Deathrun - Tai modas, kuriame yra atskiros taisyklės ir kitokie žaidimo "pamatai". Kuomet prasideda žaidimas, vienas iš žaidėjų būna teroristas, o kiti visi likę policininkai. Bėgant per tam tikrus pritaikytus mapus (visada prasideda "deathrun_"), teroristas turi spaudinėti mygtukus, kurie duoda signalą spąstams, jog jie arba nukristu, susitrauktu, sprogtu ir t.t. Taip ir vyksta žaidimas.

 

Yra XP sistema, kurios metu jūs kelsites lygį, rangą, naudingumą. Kas be ko - gausite minimalių galių.

 

Serveryje yra Auto-BunnyHOP, tai reiškia, jog galėsite nuolatos šokinėti neatleidę šokimo mygtuko (dažniausiai "Space"). Taipogi yra parduotuvės sistema, kurioje galėsite kaupti $ ir pirkti įvairius dalykus. Dar serveryje yra toks kaip ir teleloto - parašius "rtd" jus gausite įvairių dalykų, žinoma, pusę jų gali pakenkti jums, t.y. jūs galite pradėti degti, susprogti, sulėtėti ir t.t.

 

Kelios nuotraukos iš serverio:

http://playzone.lt/p...cod/DR/chat.png

http://playzone.lt/p...speedometer.png

http://playzone.lt/p...s/cod/DR/xp.png

http://playzone.lt/p...od/DR/vm_ct.png

http://playzone.lt/p...cod/DR/vm_t.png

 

IP: cs.playzone.lt:27017

Veikia: 24/7

Pavadinimas: #PlayZONE.LT [DEATHRUN+BHOP+SHOP+RTD]

Serverio kalba: Lietuvių.

 

Call Of Duty

Dar viena Counter-Strike 1.6 žaidimo modifikacija. Turbūt daugelis žino "Call Of Duty" žaidimą. Šis žaidimas reikalauja nepraščiausių kompiuterio resursų, todėl yra žmonių, kurie tikrai norėtu pažaisti šį žaidimą, bet negali... O ir kaina kartais mėgsta pasikandžioti. Mūsų serveryje ši modifikacija nereikalaus papildomų resursų - jeigu jūsų kompiuteris paneš CS, tai paneš ir mūsų serverį! Serveryje yra 6 puslapiai skirtingųžmonių rūšių, o kiekvienos rūšies lygį galite keltis net iki 4000! Pasieke 4000 lygių, manau jau tikrai didelę pagarbą gausite iš žaidėju ir net gi mūsų projekto dovaną! 1 mėnuo nemokamo Super Admin statuso visuose PlayZONE.LT serveriuose! Pas mus galite turėti 2 item'us, kurie suteiks vis kažkokias įpatingas gales. Yra parduotuve, kurioje galėsite nusipirkti įvairius dalykus kurie padės jums išgyventi. O svarbiausia tai, jog visi žaidėjai galės naudotis VIPMENU, kuris ne tik suteiks jums įpatingų glių, bet ir parems finansiškai!

 

Kelios nuotraukos iš serverio:

http://playzone.lt/p.../cod/COD/vm.png

http://playzone.lt/p...s/cod/COD/1.png

http://playzone.lt/p...s/cod/COD/2.png

http://playzone.lt/p...s/cod/COD/3.png

http://playzone.lt/p...s/cod/COD/4.png

 

IP: cs.playzone.lt:27018

Veikia: 24/7

Pavadinimas: #PlayZONE.LT [CALL OF DUTY]

Serverio kalba: Lietuvių.

 

Counter-Strike Global Offesnive - Classic Casual

Naujausios CS dalies GO versijos žaidimas. Mūsų serveris palaiko naujausiąją versiją, teikiame malonumą žaisti Classic Casual serveryje ir garantuojame serverio stabilumą. Serveryje yra įdiegti įvairūs pluginai, pvz.: betkada galėsite keistis peilio skiną paraše !knife, galėsite naudoti parašiutą laikydami 'E' bei turėsite prieigą prie dar begalės kitų serverio pluginų. Serverį paremti galite paraše !donate.

 

IP: cs.playzone.lt:27019

Veikia: 24/7

Pavadinimas: #PlayZONE.LT Classic Casual 128 tick

Serverio kalba: Lietuvių.

 

Kontaktai/Informacija

 

-=Kontaktai=-

skype.png playzone.help

email.png [email protected]

fb.gif fb.com/playzoneltfans

 

-=Informacija=-

Svetainė: http://playzone.lt/

Paslaugų pirkimas Čia

Aukoti galite Čia

Redaguota , nario Dolan'Duk
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Noriu visus perspėti!

 

<!--
DËMESIO: Ðis projektas saugomas autoriniø teisiø institucijø.
Visi paþeidimai yra fiksuojami ir perduodami atitinkamoms instancijoms.
---------------------------------------------------------------------
| 					Dizaino sprendimas: B3br4s						|
| 				   Dizaino kodavimas: Mantas B.						|
| 				 Dizaino uþsakovas: www.playzone.lt					|
---------------------------------------------------------------------
-->

Būkite atsargūs ir nieko nekopijuokite!

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3227 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...