Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3639 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

tas klounas galvoja jei sukarpis dizainą su ai jis ir liks vektorinis :D

Bet tu rimtai trenktas. Jei tu nežinai kaip aš kuriu tai kam svaigsti nesamones, durneli..

Kad ir profai piešia tuos jpginius dizainus su photoshop, protinguoli ir kokybe 2x geresne nei čia dabar pas tave :D, surask kas koduoja/programuoja dizainus iš AI.

Aš koduoju ir programuoju dizainus iš Al? Problem? Neturi ką veikt, o knist protą kaip dirbt. Kritikos iš tavęs 0, tik laiko gaišimas ir bereikšmis ginčijimasis. Ne vieną svetainę esu sukuręs su Al ir gerai gavosi ;) Taip kad neaušink burnos..

Kritika neturėtų būti pikta ir žeidžianti iki širdies gelmių; ji turėtų būti nukreipianti, pamokanti ir įkvepianti. - [R.V.Emersonas]

Bet tu rimtai trenktas. Jei tu nežinai kaip aš kuriu tai kam svaigsti nesamones, durneli..

Aš koduoju ir programuoju dizainus iš Al? Problem? Neturi ką veikt, o knist protą kaip dirbt. Kritikos iš tavęs 0, tik laiko gaišimas ir bereikšmis ginčijimasis. Ne vieną svetainę esu sukuręs su Al ir gerai gavosi ;) Taip kad neaušink burnos..

Bravo,  kai susigadinsiu nuotaika, ateisiu dar į tavo kokia nors temą pakomentuoti, kad pakeltum ja vėl :D

Eik Namo

(redaguota)

Bravo,  kai susigadinsiu nuotaika, ateisiu dar į tavo kokia nors temą pakomentuoti, kad pakeltum ja vėl :D

Eik šlamštą kur nors kitur rašyt, nevaidink per daug protingo. Be to prieš komentuodamas savo paliavas pasiskaityk pats apie tai, o nevaidink visažinio, nes toks tikrai nesi ;)

Redaguota , nario VisualArts

Kritika neturėtų būti pikta ir žeidžianti iki širdies gelmių; ji turėtų būti nukreipianti, pamokanti ir įkvepianti. - [R.V.Emersonas]

Niekur nesakiau, kad negalima piešti su ilustratorium, galima ir su gimp, ir paint, bet visi piešia su PS, nes niekas nekoduoja tu tavo AI :D ir apskritai kaip tu gali mokėti programuoti, ar koduoti, jei elementariu dizaino standartų net nežinai, juokdarys :D

Bet tu rimtai dalbajobas neturi ką veikt. Pačioj pradžioj rašiau, kad kuriu dėl tobulėjimo ir prašau tik kritikos, o ne proto pisimo kad piešiu su AI. Tau nepatinka AI tai kokio tu velnio kimbi aš nesuprantu? Ne kart pastebėjau, kad kai žmonės prašo kritikos tu ateini parašai 2/10 ir freepostini. Tavo nuomonė po biški nebeįdomu darosi. O koduoti aš tikrai moku, bet neturiu nei noro nei reikalo tau daugiau ko nors įrodinėt. Paskutinis kartas kai gaištu savo laiką atrašinėdamas forumo šliundrom.

Kad ir profai piešia tuos jpginius dizainus su photoshop, protinguoli ir kokybe 2x geresne nei čia dabar pas tave  :D, surask kas koduoja/programuoja dizainus iš AI.

Ir kita kart prieš pisdamas protą pasiskaityk ką rašai, nes prasimetinėji tai neblogai. Sėkmės pamąstymuose.

Ka tu bled koduoji paveiksliukus ipisi ban no css . Tau bled aiskina kad Ai ne tam skirtas retarde bled kausas tu esi... Aik i koki samp serva su savo tais darbais.. Logo bled normalu nusipiesk aki bled nupiese okulistas gal?

Ne tau tokiam intelekto nesužalotam suprast.

Agirdi Frixo Ca sita vvp toki ir su ai gali as pats zn kad ipb ir pns tokie nedaromi su au bet vvp tai *Myliu SuperGames.lt*

Žinoma jog gali su AI, gali ir su paint gali su begale programų piešti dizainus, bet ar programos skirtos tokiems darbams? 

Aišku įmanoma piešti per AI dizainus, kad ir per PAINT galima.. Bet šios programos neskirtos piešti web dizainams. Pagal teisybė iš dalies net photoshop neskirta dizainams, o labiau nuotraukų retušavimui.

B.let atsiprašant žmonės jus susižinokit ką reiškia piešt dizainą. Išvis photoshop yra nuotraukų retušavimo programa, o illustrator yra su vektoriais dirbanti programa. Abi jos NĖRA skirtos dizainų kūrimui, tačiau kai kas jas naudoja, kad prieš koduojant dizainą pamatytų bendra vaizdą. Nuotraukos iš illustrator nėra imamos, jos sukoduojamos kodu, taip kaip baldas nusišnekėjo jog aš tikiuosi išlaikyt vektorius dizaine.. Blyn šiais laikais tokie nupušę žmonės kad net baisu darosi. *Myliu SuperGames.lt*.et prieš komentuodami vėjus bent pasidomėkyt grybai.. Reiks nešdintis iš šito forumo bu vieni bukapročiai čia susisipiete..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3639 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...