Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5469 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Trinkit tema nes visam tinklapiui gali baigtis labai blogai gi nenorim ,kad taip nutiktu.

Nieko jam neatsitiks, kaip tik gerai kad platina, tik butu malonu, kad ir butu kokia nuoroda ideta su pamoka kaip sutvarkyti ta mysql. Dar maciau kazkas paminejo www.google.lt paieskoti ieskojau labai daug narsiau, ir neradau, radau tik kaip prijunkti, tai prasyciau to zmogaus kuris sake uzeit i google kad duotu nuoroda.

• Atsakymų 50
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Juokinat sako trinkit tema, jugi pamatys nulaus web'a paduos mentam ^^ cia paimtas eilinis grp modas ir biski pagrazintas ( pereitas per jauciu koki 10-50 snukiu tas gm nes danka skriptint nemoka ;DD ) mano rankose buvo maldavo danka kad bug istaisyciau ,pataisiau, bet gm istryniau nera man is jo naudos galiu is neto tokiu gaut ir 100 ^^

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Juokinat sako trinkit tema, jugi pamatys nulaus web'a paduos mentam ^^ cia paimtas eilinis grp modas ir biski pagrazintas ( pereitas per jauciu koki 10-50 snukiu tas gm nes danka skriptint nemoka ;DD ) mano rankose buvo maldavo danka kad bug istaisyciau ,pataisiau, bet gm istryniau nera man is jo naudos galiu is neto tokiu gaut ir 100 ^^

Melagis, sito gm neturejai, siaip sita gm sukure tikrai danka, bet su keliu mano pazystamu pagalba. MELAGIS TU ROLI

• Parašė po 2 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5469 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...