Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3574 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveika forumo liaudie, kažkaip prisiminus senus gerus laikus SAMP'e užsinorėjau ateiti į projektą, bet ateiti ne kaip paprastas žaidėjas, bet žaidėjas turintis kažkokias pareigas, bei prisiimantis dalį naštos sau. Galbūt daugelis mane žino, kaip turėjau pirmasis your-village projektą, kuris buvo vienas iš geriausiai nusisekusių. Laiko netempęs prisistatysiu.

Apie mane, sveiki, mano vardas yra Dovydas, šiuo metu man yra 15 metų, bet po nepilno mėnesiuko sukanka jau ir 16 metų. Gyvenu netoli Utenos, t.y Utenos rajone. Laisvalaikiui mėgstu būti lauke, su draugais (-ėm). Nesu didysis "noliferis" nesėdžiu 24/7 kadangi vasara yra daug reikalų, bei lauke ežeras. Sėdėdamas prie kompiuterio dažniausiai naršau internete, ieškau naujovių. Kadangi labai domiuosi informatika, skaitau dažnus atnaujinimus. Domiuosi įvairiomis informacinėmis technologijomis pradedant nuo robotų programavimo iki papraščiausio Exelio funkcionavimo. Sedėdamas prie kompiuterio mėgstu piešti grafiką, piešiu įvairiausius dizainus, logotipus ir kitą panašią atributiką įvairiausiems projektams. Pragyventi su programavimu - labai lengva. Mėgstu klausyti muziką, sportuoti, žaisti futbolą. Mėgstu linksmai leisti laiką. Esu toks žmogus kuris užsiėmęs ta veikla - visą laiką ją užbaigia, bei parodo galutinį rezultatą. Akinių nenešioju. Jei bus norinčių susipažinti daugiau, prašau parašykite man į skype ar elektroninį paštą (pateiksiu žemiau).

Ką aš galiu? Galiu kaip sakoma daug, ir nemažai kiekvienoje srityje turiu nors lašelį žinių kurias galiu panaudoti ateityje. Dirbu prie tinklapių, t.y galiu sukoduoti HTML dizainą, perkoduoti/perpiešti įvairius dizainus. Piešiu įvairią grafiką, užsiimu teamspeak priežiūra. Žinoma šiektiek sugebu ir mappinti, tačiau šioje srityje esu beveik visiškas pradinukas. Pawn'o senas mano draugas, neatsimenu kada kažką jau ir veikiau, tačiau sugebu. Galiu padėti patarti visose srityse, jei ko nemoku - stengiuosi išmokti. Gali būti jog kažko nepaminėjau, bet jei tūrite pasiūlymų - rašykit apačioje. NEREKLAMUOJU PROJEKTŲ.

Visus pasiūlymus pateikite apačioje, bei palikite kontaktus.

SkypeID: dovydas157

El.paštas: [email protected]

Siūlom visi, įdomiausiems pasiūlymams parašysiu!

Redaguota , nario Dovydas.

Naršai internete... Tu CS:GO žaidi ir manęs nepakvieti, nes sakai kad aš esu per mažo ranko... :/ Bet žinoma pats Dovydas yra komunikabilus, draugiškas ir mandagus, tikrai suteiks pagalbą. Pirkdami paslaugas ar tiesiog priimdami į projektą nepasigailėsit darbo kokybe.  :)

Ačiū, nieko pasikelsi - sužaisim.

Žinai ką reiškia tinklapių programavimas? :D

Gerai, atleisk jog būvau neteisus pataisysiu ;) Žinau ką reiškia, tiesiog parašiau ir tiek.

• Parašė po 3 savaičių...
(redaguota)

Naršai internete... Tu CS:GO žaidi ir manęs nepakvieti, nes sakai kad aš esu per mažo ranko... :/ Bet žinoma pats Dovydas yra komunikabilus, draugiškas ir mandagus, tikrai suteiks pagalbą. Pirkdami paslaugas ar tiesiog priimdami į projektą nepasigailėsit darbo kokybe. :)

aš mg 1 bet vistiek jam per prastas... Redaguota , nario Expert*

asd1.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3574 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...