Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3942 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Man kaž kodėl to nerodo ;)

http://prntscr.com/7ni0dr

Nu užėjau aš į tą tema: http://www.supergames.lt/topic/175972-projektui-reikia-remejo/

Žinok negaliu pasakyti kodėl man nerodo, bet man vos nevisuose tavo temose per google rodo tavo skype. 

NTlpoY6.png

Buvai tikriausiai seniau pasirašęs čia skype http://prntscr.com/7ni2aq, o dabar google ir rodo, dar rodo pranešimų skaičių (1.696), o dabar tu turi 1.711, taip, kad... 

Tada parašyk savo tikrą skype.

P.S buvau 1 davės supergames pakvietima tai tas buvo sukures supergames paskyra su mano nicku va įrodymai:

http://prntscr.com/7ni2aw

6Ibu2LQ.png pas tave kitokia a raidė.

Redaguota , nario Frixo♦

Žinok negaliu pasakyti kodėl man nerodo, bet man vos nevisuose tavo temose per google rodo tavo skype. 

NTlpoY6.png

Buvai tikriausiai seniau pasirašęs čia skype http://prntscr.com/7ni2aq, o dabar google ir rodo, dar rodo pranešimų skaičių (1.696), o dabar tu turi 1.711, taip, kad... 

Tada parašyk savo tikrą skype.

6Ibu2LQ.png pas tave kitokia a raidė.

Bet gi googlinai su paprasta a :)

Google tave suindexavo jau, kai buvai užsirašęs savo Skype ID ant profilio
DvYreWX.png

Taip pat gerai matyti, kad tavo nickname yra: Suleimαn o tavo "imposterio" - SuleimanGal nebereikia tų atmazų? :)

8gHUMz7.png
Pirk žaidimus G2A.com pigiau: čia | Pirk žaidimus Kinguin.net pigiau: čia

(redaguota)

Bet gi googlinai su paprasta a :)

zXP0evu.png

lyg tas pats :)

o kitas asmuo kuris turėjo tavo panašų nicką jis pasikeitė birželio 19 dieną. Aš tau sakau duok savo skype tada. Kiek jau prašau tiek ir neduodi. 

zXP0evu.png

lyg tas pats :)

o kitas asmuo kuris turėjo tavo panašu nicką jis pasikeitė birželio 19 dieną į kitą. Aš tau sakau duok savo skype tada. Kiek jau prašau tiek ir neduodi. 

Google tave suindexavo jau, kai buvai užsirašęs savo Skype ID ant profilio

DvYreWX.png

Taip pat gerai matyti, kad tavo nickname yra: Suleimαn o tavo "imposterio" - SuleimanGal nebereikia tų atmazų? :)

apie ką aš ir kalbu :)

Redaguota , nario Frixo♦

boNNmIQ.png

wKOoxm7.png

+ perėjus per visus jo atsiliepimus galima pamatyti kad labai jau visos paskyros tarpusavyje susijusios, vienas pakvietė vieną, o kitas kitą.. Kažin ar nebus prisidėjęs pats tų teigiamų atsiliepimų. :) 

8gHUMz7.png

boNNmIQ.png

wKOoxm7.png

+ perėjus per visus jo atsiliepimus galima pamatyti kad labai jau visos paskyros tarpusavyje susijusios, vienas pakvietė vieną, o kitas kitą.. Kažin ar nebus prisidėjęs pats tų teigiamų atsiliepimų. :)

Uz toki prikola tikrai butu neblogai, kad sitam veikejui ip bana ipistu ir istrintu visus acc ;) Plius dar bando visus apgaut, jog ne jis vagia, kad ten ne jo skype ir panasiai, taip inirtingai kovojo, bet manau visiems jau buvo aisku tada, kai jis nenorejo duoti savo skype temos kurejui :)

Su supergames nuo: 2009-09-12 :*

Uz toki prikola tikrai butu neblogai, kad sitam veikejui ip bana ipistu ir istrintu visus acc ;) Plius dar bando visus apgaut, jog ne jis vagia, kad ten ne jo skype ir panasiai, taip inirtingai kovojo, bet manau visiems jau buvo aisku tada, kai jis nenorejo duoti savo skype temos kurejui :)

Nes dar neturėjo. Skubėjo naują susikurti. :D

8gHUMz7.png

Štai informaciją apie jį jo IP ir pnš.:

IP address 84.240.19.249 Reverse DNS (PTR record) lan-84-240-19-249.vln.skynet.lt DNS server (NS record) variag.5ci.lt (212.122.64.13)
beam.skynet.lt (212.122.68.66) ASN number 21211 ASN name (ISP) Penkiu kontinentu komunikaciju centras, Ltd. IP-range/subnet

84.240.0.0/18
84.240.0.0 - 84.240.63.255

Yra žmonių, kuriems trumputė akimirka gali suteikti daugiau džiaugsmo, nei kitiems visas jų gyvenimas.

STEAM

187cc7d5ae9e7b522e4bc3e6b57c8857684.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3942 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...