Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3647 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki. Iš temos pavadinimo jau turbūt supratote, kad ieškau samp projekto, šioje temoje papasakosiu kokio projekto ieškau ir kokiam projektui esu tinkamas, tad netemsiu gumos ir pradėsiu.  :)

Prisistatymas: 

Dar karta labas visiems, mano vardas yra Arnas, man yra 15 metų, esu iš Šiaulių. Laisvalaikiu lankau imtynių treniruotes, jau du kart iš eilės Lietuvos jaunių Imtynių nugalėtojas, mėgstu pabūti lauke su draugais, drauge, mėgstu pasivažinėti motoroleriais su draugais. Esu labai draugiškas bei malonus žmogus, greit mokaus, gebu dirbti rimtoje bei mėgstančioje pajuokauti kompanijoje, suprantu juokus, neišsižeidžiu kai iš manęs juokiasi (Proto ribose). Samp'ą jau žaidžiu nuo 0.3a versijos. Ieškau projektą ne dėl to, kad reikia man pinigų ar panašiai, noriu tobulinti savo įgūdžius.  :)

Ką aš sugebu:

IPB: Su šiuo varikliuku jau draugauju apie du metus, aišku nekiekvieną diena, būną pertraukų daug, bet vis grįžtu prie jo, moku tikrai nemažai, bet jau kokį mėnesi tobulėju, praktikuojuosi savo svetainėje ir panašei. Galiu jums sukurti viską nuo nulio, arba redaguoti jau jūsų turima svetainę. Dizainų dar kolkas nekoduoju, bet ketinu pradėti. Esu redagavęs tikrai jau daug dizainų, man asmeniškai iš splat gražiai redaguojasi dizainai, galiu padaryti labai gražų dizainą.  :)

Reklamavimas: Galiu jūsų forumo lankomumą tikrai gerai pakelti, esu buvęs tikrai nemažame skaičiuje projektų, tad skypėj turiu nemažai samp žaidėjų (1000). Turiu reklamerių grupę iš paskutinio projekto kurie man tikrai padės reklamuoti už ačiū.

Reklamavimo būdai: 

1. ''Skype'' botų pagalba(2-3) kartus dienoj. 
2. Įvairiuose supportuose tokiuose kaip supergames.lt
3. Reklamų pirkimas kitų žaidimų svetainėse. 

Photoshop: Su šia programėle jau užsiemu puse metų, kai neturiu ką veikt dažnai prisėdu prie ps ir papašai, moku jau tikrai nemažai. Galiu sukurti gražius logotipus, headerius ar kokius parašus.  :) Kiekvieną diena žiūriu pamokas ir tobulinu savo įgudžius.  :)

Parama: Jaigu projektas turi ateitį, bet yra kokios finansinės problemos iš labai didelės bėdos galėčiau ir kažkiek paremti.(Vien kaip remėjas į projektą neinu.).

skype- arnas_drift
@Arnas.

Redaguota , nario Johny'Mars

200478a6ebe5a771176d5e51cf87502d543.png

• ,
(redaguota)

Doneitinimas,kituose projektuose reklaminimas, speju su ipb tik koda pakeisti moki per conf global, ai ir dar su photoshopu pamakliavoji..Nemanau kad toks beraštis ir kuris nieko naudingo nesugeba reikalingas kokiam projektui.

Nerekomenduoju

P.S Jei tau reklaminimas yra sugebėjimas :D

tai tuo labiau nerekomenduoju,nea gerus žmones,kurie daug ko sugeba jie NIEKADA patys nesipraśys į projektus, - juos pačius pakvies

Redaguota , nario Maquex

Doneitinimas,kituose projektuose reklaminimas, speju su ipb tik koda pakeisti moki per conf global, ai ir dar su photoshopu pamakliavoji..Nemanau kad toks beraštis ir kuris nieko naudingo nesugeba reikalingas kokiam projektui.

Nerekomenduoju

P.S Jei tau reklaminimas yra sugebėjimas :D

tai tuo labiau nerekomenduoju,nea gerus žmones,kurie daug ko sugeba jie NIEKADA patys nesipraśys į projektus, - juos pačius pakvies

Tu pirma parodyk bent ką nors ar pats sugebi, pirma karta mano postus mato, dar kažką jis gali pasakyti, pats naujokas, kažką kitiems dar sako...

200478a6ebe5a771176d5e51cf87502d543.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3647 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...