Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3652 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, turbūt daugelis mane žino iš IPB skilties. Su web'ais užsiimu gan nemažą laiko tarpą, apie 1-2 metus, su pertraukom aišku. Man yra 18 metų, kilęs iš Kauno, gyvenu Marijampolėje. Šiuo metu mane domina startavę arba prie startavimo ribos projektai, kurie turi unikalią modifikaciją (Gali būti ir stiprus editas), potencialą ateitį ir subrendusio proto administraciją. Galiu dirbti ir už pinigus ir už pareigas projekte.  (Daugiau apie mane - skype) Mano buvę projektai: rls.lt / v-lg.lt / bridgetown.lt

Mano IPB paslaugos: http://www.supergames.lt/topic/227664-invision-power-board-fomen-paslaugos/

Skype greitu metu pasikeis.

Redaguota , nario fOmeN

logo2.png

• ,
(redaguota)

aina *Myliu SuperGames.lt*, aš ateinu į ts žiūriu vapšie kiti savininkai, galvoju dapašol tu *Myliu SuperGames.lt*, žlugo jie krč vapšie dabar.

kad fomenas nebe forumo adminas jie žlugo ? :D nebespank...

ts, servo ir forumo administracija vpš kiti dalykai, vieni yra ts savininkai, kiti forumo o deivis su doviu pagrindiniai servo ir forumo

Redaguota , nario simux98

parasas.png?uid=76561198061923055

(redaguota)

Kaip aš noriu, taip ir centruoju, globaltemplate rašiau kodą vientisą, todėl ten ir išcentravau, nei ėjau į style.css

Tai gal ir nekoduok tu li tagus vapšė ne į vietą dedi centruoji su center...

koks skirtumas ar naudosi text-align: center; ar <center />? same shit

Same shit bet niekas taip nekoduoja vaikai pradedantys taip jie centruoja, per div yra taisiklingai ir kokybiskiau atrodo.

Redaguota , nario Funky ♪

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3652 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...