Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4024 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Tikite dievu?  

49 balsai

1. 1. Ar tiki dievu?

• Taip, tikiu kažkuo, kas nėra įrodyta.
    • Ne, nematau į ką tikėti.

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, noriu užvesti diskusiją visa pasaulyje plačiai vartoma tema: Ar Dievas egzsituoja? Tik savąją perfrazavau kitaip - ar tikite Dievu?

Asmeniškai aš domėjausi šiuo dalyku ir dabar esu pilnai įsitikinęs, kad Dievas yra tik žmonių išmislas ir žmonės juo tiki tik tam, kad turėti į ką atsiremti norėdami pagalbos. Tai paprasta psichologija - kai sunku, visada reikia pagalbos, o tikėjimas šiuo atveju "suteikia" šią pagalbą.

Taigi būtų labai įdomu išgirsti jūsų, forumiečių, nuomonę apie tikėjimą. Atidarome diskusiją!

Redaguota , nario Matasfizz

Kritika neturėtų būti pikta ir žeidžianti iki širdies gelmių; ji turėtų būti nukreipianti, pamokanti ir įkvepianti. - [R.V.Emersonas]

Na as asmeniskai nei tikiu, nei netikiu, tiesiog negali patvirtinti, nes bijai juo netiketi, o kad tiket irgi nera kaip.

Na, tai jau buvo patvirtinta, kuomet tyrinėtojai atrado originalius 100m po.Kr. raštus, kuriuose tokios asmenybės kaip "Kristus" net nėra aprašyta, todėl kilo didelė sumaištis, kad Dievas ir visi kiti "šventieji" buvo tiesiog sukurti, taip tariant, tai tik didelis "hoax".

Kritika neturėtų būti pikta ir žeidžianti iki širdies gelmių; ji turėtų būti nukreipianti, pamokanti ir įkvepianti. - [R.V.Emersonas]

(redaguota)

Įsivaizduokit kaip mes gyventumėme jei nebūtu tu beprasmiu karų, žudinių, bombardavimu, terroristu antpuolio kurie šventai tiki ,kad Alachas ju nepamiršo.

Aš manau ,kad mes Dieva galima laikyti kaip visatos sukurėja o ne žmonijos draugeli kuriam mes galime jam paverkti ir panašiai.

Redaguota , nario #Runcikas`

MineCraft

Aš tikiu savo Istorijos mokytoju kuris pasakė: 

- Ne dievas sukūrė žmones, o žmonės sukūrė dievą.

Labai taikliai pasakyta mokytojo.

Tikiu visais dalykais ar ju nėra ar yra :).

Aš Dieva isivaizduoju kaip visatos sukurėja o ne žėmės sukurėja ;D

Gal pasidalinsi su mumis, kaip Dievas sukūrė visatą? Kaip jis sugebėjo sukurti tobulą pusiausvyrą ir tiek daug galaktikų, kaip sugebėjo sukurti dimensijas visas? Gal buvo vunderkindas.

Labai taikliai pasakyta mokytojo.

Gal pasidalinsi su mumis, kaip Dievas sukūrė visatą? Kaip jis sugebėjo sukurti tobulą pusiausvyrą ir tiek daug galaktikų, kaip sugebėjo sukurti dimensijas visas? Gal buvo vunderkindas.

Čia yra išmislas, aš vistiek tikiu, kad žemė buvo meteoras, kuris atskilo ir per milijardus metų susiformavo žemė . Tada atsirado sąlygos gyvybei vystitis. Ir visa kita evoliucionavo. Tik man įdomu su Piramidėm, jomis aš domiuosi.

streetmobster.eu administrator

https://www.deviantart.com/terrygraphic

ne zaidimu forume rasinetis apie tai , eik y baznycia padiskutuosi ten apie tai

Gal pirma išsistudijuok ką reiškia žodis forumas, protinguoli didysis.

Čia yra išmislas, aš vistiek tikiu, kad žemė buvo meteoras, kuris atskilo ir per milijardus metų susiformavo žemė . Tada atsirado sąlygos gyvybei vystitis. Ir visa kita evoliucionavo. Tik man įdomu su Piramidėm, jomis aš domiuosi.

Nesidomėk, galiu pasakyti, kad piramidės buvo tikslingo ir sunkaus darbo padarinys.

Įsivaizduokit kaip mes gyventumėme jei nebūtu tu beprasmiu karų, žudinių, bombardavimu, terroristu antpuolio kurie šventai tiki ,kad Alachas ju nepamiršo.

Aš manau ,kad mes Dieva galima laikyti kaip visatos sukurėja o ne žmonijos draugeli kuriam mes galime jam paverkti ir panašiai.

Gerai visatos sukurėjas tipo dievas. Visata pati susiformavo per daugelį metu :) Taip pat ir saulė iš kosmoso dujų ir iš kitokių š ji užsiliepsnojo, saulės padedama žemė susiformavo per dafiga metu. Su laiku žmonės ieškojo išmislo ir atrado "Dievą" tada sumanė padaryt šventus namus ir sukurt religijas kad pritraukt kuo daugiau žmonių dėl aukojimu ir panašiai. Nuo pat realigiju atsiradimo žmonės tai darė dėl pinigu ir valdžios. Taip kad supisto jūsų dievo nėra. Arba įrodykit jo egzistavimą :)

Gerai visatos sukurėjas tipo dievas. Visata pati susiformavo per daugelį metu :) Taip pat ir saulė iš kosmoso dujų ir iš kitokių š ji užsiliepsnojo, saulės padedama žemė susiformavo per dafiga metu. Su laiku žmonės ieškojo išmislo ir atrado "Dievą" tada sumanė padaryt šventus namus ir sukurt religijas kad pritraukt kuo daugiau žmonių dėl aukojimu ir panašiai. Nuo pat realigiju atsiradimo žmonės tai darė dėl pinigu ir valdžios. Taip kad supisto jūsų dievo nėra. Arba įrodykit jo egzistavimą :)

Aš laikau Dieva ,kaip visatos sukurėja o ne žmonijos drauga. Apie koki Dieva aš manau tai jis yra Nereligingas ir jis net ne fizinis asmuo.

MineCraft

Aš laikau Dieva ,kaip visatos sukurėja o ne žmonijos drauga. Apie koki Dieva aš manau tai jis yra Nereligingas ir jis net ne fizinis asmuo.

Gerai tau dievas yra kosmoso dulkės. Nes kosmoso dulkės ir šiukšlės ir dujos sukūrė ta tavo brangiaja visatą :) Visas planetas kurias žinai ir kurias matai knygose yra tik kosmoso dulkių šukšlių ir dūjų gaminiai. Visas tas tavo dievas yra netikras. Jeigu yra dievas tai turbūt galėčiau poseidoną ar dzeusa išsikviest pabazarit ane ?

Gerai tau dievas yra kosmoso dulkės. Nes kosmoso dulkės ir šiukšlės ir dujos sukūrė ta tavo brangiaja visatą :) Visas planetas kurias žinai ir kurias matai knygose yra tik kosmoso dulkių šukšlių ir dūjų gaminiai. Visas tas tavo dievas yra netikras. Jeigu yra dievas tai turbūt galėčiau poseidoną ar dzeusa išsikviest pabazarit ane ?

Aš sakiau jis yra nerelegingas o ka tai reiškia ?

Kad jokiu ten Dzeusu ir krč užmiršt galima. Džiaugkis kad ,bent jau gyveni šia minute o ne tyčiojiesi iš pasaulio gyvenimo nuopisa.

MineCraft

Aš sakiau jis yra nerelegingas o ka tai reiškia ?

Kad jokiu ten Dzeusu ir krč užmiršt galima. Džiaugkis kad ,bent jau gyveni šia minute o ne tyčiojiesi iš pasaulio gyvenimo nuopisa.

Gryžk į bažnyčia pasimelst nuopisėle tu :) Graudus tokie žmonės kurie nežino teisybės ir dar tiki kažkokia išmisla .. Tai tikėk NSO, tikėk nese , tikėk osama binladenu ar hilteriu. Matos kad esi nesubrendes vaikigalis iš religingos šeimos .. Visi tie papročiai dabar tik dėl valdžios visi kovoją. Nebūtų išgalvoje to supisto dievo nebūtų jokių karu ir panašiai visi gyventu normaliai. Poto prasidėjo alah ahbar nuotykiai ir panašiai ..

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4024 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...