Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3659 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi prireikė man keliu žmoniu į busima projektą
Projektas bus kaip suprantama sa:mp serveris bus GRP stiliaus.
Ieškomi žmonės: Testuotojai bei idėjų / pasiūlymu galvotojai ar kaip pavadint žodžiu kaip pavadinsi taip nepagadinsi.
Labai daug nenoriu rašyt bei reklamuotis iš anksto nes...
Nenoriu prisigirt kad projektas unikalus ir t.t.
Iš sistemų atrodo viskas gerai "AŠ" žaisčiau tokiame serveryje bet.. Gal dauguma nežaistu nes atsibodę tokios sistemos,
todėl ir ieškau tu vadinamu "PASIŪLYMU GALVOTOJU" kad sugalvotu ar patartu kaip daryt geriau nes kelios galvos gudresnės nei viena,
tad vien mano mano nuomonės neužtenka reikia ir daugiau žmoniu nežinau gal jau ir nusišnekėjau bet... esmę supratot.
Iš kart parašau kad man nereik "Vaikų" kuriems 12 metų ir prisigalvoja kosminiu sistemų kurios visiškai ne į temą.
Nieko nesakau kita kart tie dvylikamečiai daug gudriau masto bet iš 1000 gal tik koks 1.
Jei susidomėjot papieškit į skype: gintautas_irtiek
P.S. Už rašyba nekreipkit dėmesio nesu toks jau geras rašytojas. :)

Live For Speed Project s2/s3 NEW 2025 IF ONLINE CLICK > isonline.Ssaint.gif < [INFO]
Mes jau discord'e! Prisijunk: To discord.gg
Kanapės auginimas : www.fb.com/kanapeofficial

• ,

Ot rimtų žmonių ieško... :D

•  Testuotojai bei idėjų
  •  pasiūlymu galvotojai

Galima daryti prielaidą, kad neturite visiškai jokios vizijos ko jums reikia ir kokia linkme serveris judės... Manau dar paieškokite žmogaus kuris galėtų dar ir "sukramtyti".

Per rimtai susireikšminai tiesiog systemos jau sukurtos viskas yra tik jas gal reikės keisti ir t.t. tiesiog ne visiems suprast :)

Lock temą visi žmonės rasti :)

Live For Speed Project s2/s3 NEW 2025 IF ONLINE CLICK > isonline.Ssaint.gif < [INFO]
Mes jau discord'e! Prisijunk: To discord.gg
Kanapės auginimas : www.fb.com/kanapeofficial

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3659 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...