Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3657 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Patiko labiausiai šitą frazė "turėtų savo gamemode, arba gerą editą, MYSQL" tai ka veiksi būdamas scripteriu ? geras editas reiškia visas darbas padarytas bus ir kaip tu galvoji kas su juo dirbo ? :D

SA-MP pasaulyje, visas darbas niekados nebūna padarytas :) Visados galima sugalvoti įdomesne sistemą, paįvairint darbus ir daug kitų dalykų. Aš nenoriu eiti į tuščią projektą, kurti gamemode, o ant galo tą gamemode paplatinų ir mane išmestų iš komandos. Eisiu tik ten kur matyt, kad dirbsiu ne aš vienas.

• Teigiamai 1

SA-MP pasaulyje, visas darbas niekados nebūna padarytas :) Visados galima sugalvoti įdomesne sistemą, paįvairint darbus ir daug kitų dalykų. Aš nenoriu eiti į tuščią projektą, kurti gamemode, o ant galo tą gamemode paplatinų ir mane išmestų iš komandos. Eisiu tik ten kur matyt, kad dirbsiu ne aš vienas.

O kam reikia duoti gamemodą?

(redaguota)

Čia su tuo "kam eiti, kurti, jei paplatins". Priminsiu, jog rimtų sandorių nebūna, jei pirkėjas nepasitiki pardavėju ir atvirkščiai. ;) Čia pritaikyt galima taip pat.

Tuo pačiu atsimink, jog tavo prioritetas - jau sukurta modifikacija, kuri greičiausiai bus sukurta/sutvarkyta vieno asmens, o tu prie jos tobulinimo nori prisidėti. ;) Taigi, pagal tavo mąstymą, taip pat neverta pasitikėti.

Just sayin', nieko asmeniško.

Redaguota , nario b3nz
  • Teigiamai 1

tumblr_npgtem62qP1twpmjxo1_540.gif

O kam reikia duoti gamemodą?

Aš tik daryčiau savo darbą, visi prisijungimai būtų pas kitą žmogų ir mane, ir jam tikriausiai nebūtų sunku pasiimti gamemodą

Čia su tuo "kam eiti, kurti, jei paplatins". Priminsiu, jog rimtų sandorių nebūna, jei pirkėjas nepasitiki pardavėju ir atvirkščiai. ;) Čia pritaikyt galima taip pat.

Tuo pačiu atsimink, jog tavo prioritetas - jau sukurta modifikacija, kuri greičiausiai bus sukurta/sutvarkyta vieno asmens, o tu prie jos tobulinimo nori prisidėti. ;) Taigi, pagal tavo mąstymą, taip pat neverta pasitikėti.

Just sayin', nieko asmeniško.

Dėl manęs tas gamemode gali būti vos pradėtas kurti, kelios sistemos ir viskas. Bet nuo new.pwn dirbti nenoriu :) Na, o jeigu neverta pasitikėt, galit nepasitikėt. Kiekvieno nuomonė skirtinga. Aš tiesiog dirbsiu tai ką mėgstu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3657 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...