Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3614 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

yo. Žodžiu, kažkaip abėjojau tuo faktu kad visi sa:mp žaidžia ir jiem tai patinka, tad jo niekad net nebandžiaus žaist. Bet BAM steam sale'as kas ne P. nusipirkau. 

Kiek žinojau geriausias iš geriausių serveris buvo sarg susiradau ipą užsiregistravau pasirinkau "veikėją" kažkur nubėgau ir nušovė ;_;

Atsiradau ligoninėi (kaip suprantu ten buvo lignoninė) Ir pradėjo mažėti laikas. 60,59,58... Ir per tą laiką kol buvau ligoninėje mane mušė :DD

Praėjo 60 sec. atsiradau lauke, pamačiau dviratį atsisėdau važiuoju gatve aplink mašinas, žiūrių, ogi stovi policininkas, nu kas ne P. partrenkiau aš jį, bam surakino mane ;_; po gal 15~ sekundžių atrakino ir nuėjo.
Nubėgau prie mašinos kurioje buvo žmogus, atsistojau ant jos, žmogus pradėjo važiuoti. aš atsitupiau, nuvažiavom gal 100~ metrų jis išlipo ir mane iš AK nušovė ( atrodė kad ten ak buvo, neesu tikras )

Išjungiau ir išsintaliavau Sampa, nuėjau žaisti csgo rankedą  nes užteko šito "real life"

Nežinau kaip jum, bet man taip žaisti pamoina.. ;D

"Sarg.lt - Mes stengiames atkartoti tikrą gyvenimą."

Redaguota , nario Personas

Batsiuvys be batų

(redaguota)

Ačiū už vieną idėja kuri kilo tiesiog ačiū :D duosiu net +rep už tai :D
Tiesiog reikia sugalvoti sistemas kad naujokai galėtu lengviau žaisti pradžiai pvz:
Kad negalėtu šaudyti išvis į naujoka pirmas 2 valandas miesto ribose ar dar kaip nors 
Reikia galvoti sistemas kad naujokai galėtu apsiprast prie serverio...
Ypač visiškai nežaidusiam :)
P.S. Pats nežaidžiu SA:MP kažkada žaisdavau ir tai tik SRF-RPG LMG bei dar kažkokiam serveryje žaidęs daugiau nei 20min :D
O taip tai savo kuriamam serveryje žaidžiu ir kas patinka tą sukuriu :)

Redaguota , nario Ssaint

Live For Speed Project s2/s3 NEW 2025 IF ONLINE CLICK > isonline.Ssaint.gif < [INFO]
Mes jau discord'e! Prisijunk: To discord.gg
Kanapės auginimas : www.fb.com/kanapeofficial

(redaguota)

LMG - mažėja jau žaidėjai, vaikai verkšlena, kad gavo ban nuo sistemos už nieką ir t.t, o Edgai vapšie p*, nes jam piningai vistiek eina. :D
sarg - pilnas serveris vaikų, kurie doneitina (leidžia tėvų pinigus prasiųsdami taškus kitiems) , kad priimtų į darbus :D ir t.t.

P.s

Aš dabar žaidžiu lv-life.lt projektas nestartavęs, bet galiu užtikrinti draugiškumą iš administracijos.

good one

Redaguota , nario Bit
(redaguota)

Dužes tas samp'as bet vistiek aš jį lošiu jai kažkas pasakytu " Tik dūhai lošia SA:MP " tai čia daugiau negu puse lietuvos būtų dūhai kas antras nors kartą yra žaides bet dabar tas sakomas projektų " UNIKALUMAS " išeina šūdais, prisinolaifina prisiperka dyrikų,xp,pinigų,adminų,vipų ir axuelina o kai paskui išaiškeja kad ten koks 10-metis už laido guli ir primeta vierchą nu tai vpš prasideda vaikų nervai, šaudymai ir nuo to kenčia naujokai bei tu pačių vaikų nervai dėl žaidimų kaikurie kad ir lauke šiukšles rinktų kad tik koki unbaną gautų xd.. nu krč esme tame kad SAMP pasaulis yra vpš nusivažaves ir nesu mates lietuvoj " UNIKALAUS " serverio visur matau tik grynus šūdus. Niekur nerasi tvarkos visada naujokai kenčia..

Redaguota , nario Edvinas Z.

zetas // zet

Prieš tris dienas pradėjau žaisti SARG.LT serveryje. Kai užsiregistruoji gauni VIP nemokamą 3 dienom, pažaidžiau baigėsi VIP, nebesinori net žaisti, nes ten tiesiog pinigus reikia leisti + be VIP ten nepažaisi... Su VIPais visi, į darbus taip pat be VIPų nepriema. Tai aš jums siūlau www.LV-LIFE.lt - Las Vegas Life, naujas projektas, draugiška administracija, garantuoju bus tikrai geras projektas :) Užsukite ir jus.

.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3614 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...