Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4049 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Na jei 100 tai pasiimtai koki knife, ar brangiu ginklu bet ne visada atsiperka, kuo didesnis kiekis manau nuo to tik geriau, tai jeigu 100tai pasiimsi knife tirkai :D

tavo logika kvaila, phantomlord'as atidarinėjo ape štuka chroma 2 case ir negavo knife, tad čia tiesiog nuo sekmės priklauso.

O šeip duodu 100proc. kad atidarinėdamas nueisi į minusą, nebent tu mėgsti švaistyt pinigus. Reliai man išėjo apie 200€ ant dėžių dar net pusė neatsipirko. Aš nekalbu tie streameriai kurie atidarinėja didelius kiekius , nes jie per dieną 2x daugiau uždirba (skaičiuojant iš twitcho, youtube ir t.t.).

Redaguota , nario MBIL

7-years-strong.png

tavo logika kvaila, phantomlord'as atidarinėjo ape štuka chroma 2 case ir negavo knife, tad čia tiesiog nuo sekmės priklauso.

O šeip duodu 100proc. kad atidarinėdamas nueisi į minusą, nebent tu mėgsti švaistyt pinigus. Reliai man išėjo apie 200€ ant dėžių dar net pusė neatsipirko. Aš nekalbu tie streameriai kurie atidarinėja didelius kiekius , nes jie per dieną 2x daugiau uždirba (skaičiuojant iš twitcho, youtube ir t.t.).

Na aš turiu omeni kad kuo daugiau atidarysi tuo didesnė tikimybė, aš kiek atidares po viena dėže tai visada gaunu tik centus..:(

(redaguota)

Jau 2 knifus esu atidaręs (dar 3 draugui) pirkdamas po vieną case raktą bet vieną knife nuscamino o kitą pardaviau 

Gut knife vanilla - nuscammino iš manes

M9 BAYONET SLAUGHTER - pardaviau

Dar esu awp asiimov battle scared iš vieno rakto atidaręs ir ak-47 jaguar

Jeigu perku csgo raktą tai tik vieną nes man žiaurei sekasi

P.S dar draugui butterfly night knife buvau atrakines jis man dave 4 raktus o aš iš pirmo atrakinau, nes krc visi draugai man duoda raktus kad atrakinečiau nes per mano acc knaifai krenta labai :D

Redaguota , nario Senas pirdžius
(redaguota)

Sveiki visi , niekad neatidarinejau case ir norejau paklaust jūsų kaip tai vyksta , ar atidarinejote ir t.t.

Ar apsimoketu atidarinėti 100 random case?

Apsimokėtu, nes manau tikrai pasiimtum knife ir jai lb brangus tai gali net +300e į plusą išeit.

Redaguota , nario DzzLT

http://bloodline.lt/Dwaj KSGO

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4049 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...