Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4051 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

sveiki , siandien , paleidau drona syma x5c , i auksti ir ant leto jis nukrito ant zemes , paemes nuo zoliu meginau pakelt , tesiog jis nesikelia , varykliai dirba ir nesikelia arba kartais uzstringa vienas tas pjuklelis , irtesiog padarau kilti ant max jis stovi kaip niekur nieko , nzn skaitciau kad tai gali but motoras , tai nzn padekit kas turit toki pat modeliuka ar  esat girdeja ..

cia pavyzdis man taip pat yra.. https://www.youtube.com/watch?v=LQA3zFWN1tU

Komentare yra parašita: 

Use the right stick to check each motor individually. While facing the quad push the stick in the direction of each motor and see if each one lifts it's corner.  Your right rear looks like the bad one, push the stick towards it first, it should raise up.  It may just be the wrong the wrong propellor .  The right rear should be ihe same as the left front which seems to work.  They both spin in the same direction.  You could try swapping them as a test.

+ Ten daro rašo ,kad problema ištaisyta naudodamas šiuo komentaru.

MineCraft

Man taspats atsitiko. Bet mano medį pastovėjo 3 dienas, o kaip jis įkrito aš dar visu galingumu variau, kad skristų nu ir vienu žodžiu sugedo motorai. Reikia keisti motoriuką. Mano tarkim du dešinės pusės sugedo ir jie kartais sukasi, bet vistiek nekelia. Kurie užstringa tuos reikia ir pasikeist. Pažiūrèk youtube pilna pamokų. Aišku motorus geriausia sakytis iš kiniečių, nes ten jie pigiausi ir atkreip dėmesį, kad jie priešingų krypčių. O aš, kad greičiau gautčiau pirkau LT rcshop.lt mokėjau 20eur. Už keturis. O iš kinijos 6eur lyg. Ir dabar laukiu ateis pasikeisiu ir manau veiks toliau gerai.

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

Norejau pasiteirauti ar apsimoka pirkti sita drona? Imanoma suvaldyti kaip yra vejas? Kiek laiko batareika laiko? Ar apsimoka isigyti?

1. Bent aš pirkau už 38$ be kameros tai man visai apsimokėjo.

2. Žiūrint koks vėjas. Šiaip valdyt nesunku, bet jeigu aukštai pakyla tai jį tiesiog pagauna vėjo gūsis ir neša.

3. Orginali 5-6min. Bet yra priedų aš bent pirkau 4 akumus 720mhz tipo pagerintus už 20$ su vienu apie 11min.

4. Jei patinka toki rc lėktuvai mašinos tai tikrai taip.

rNlFO1s.png

.Visur yra pradžia ir pabaiga.

1. Bent aš pirkau už 38$ be kameros tai man visai apsimokėjo.

2. Žiūrint koks vėjas. Šiaip valdyt nesunku, bet jeigu aukštai pakyla tai jį tiesiog pagauna vėjo gūsis ir neša.

3. Orginali 5-6min. Bet yra priedų aš bent pirkau 4 akumus 720mhz tipo pagerintus už 20$ su vienu apie 11min.

4. Jei patinka toki rc lėktuvai mašinos tai tikrai taip.

O tai nieko lėktuvui jei galingesnė batareika?

1a8RFpy.png

Šiaip toks ot. Aš pirkau be kameros, nes vaizdas tikrai ne iš geriausių. Youtube pažiùrėk yra pafilmuota su tom kamerom. Kaip variklius pasikeisiu bandysiu prikabint go pro 3. Youtube mačiau paneša bandysiu ir aš.

Jeigu žiūrint pagal šita video tai kamera puiki.

Gali dar pagerinti video kokybe per sony vegas y hd ir bus geriau. 

Bet ar rekomenduoji pirkti?

1a8RFpy.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4051 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...