Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4025 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

gta-6-is-rockstar-making-all-of-the-usa-

Rockstar Games vadovas Leslie Benzies teigė, kad GTA 6 žaidime bus naudojamas visas Jungtinių Amerikos Valstijų žemėlapis, tai reiškia, kad bus tokie didieji miestai kaip Los Andželas, Majamis ar New York'as. Kyla klausimas kaip bus galima greitai nusigauti iš vieno miesto į kitą. Jokios informacijos apie tai nėra, tačiau tikimasi, kad bus galima, daugelio atvirojo pasaulio žaidimų mėgėjų žinoma " Fast-Travel " funkcija. Suprantama, kad niekur nedingo ir pagrindinė žaidimo istorija su visomis misijomis.

Sklinda gandai, kad Grand Theft Auto 6 žaidimas bus išleistas 2020 metais, oficialaus paskelbimo kol kas nėra.

Sakoma, kad žaidimas gali užimti DU kartus daugiau nei dabartinis GTA V.

- - - - - - - - - - - - - - - -

Surašiau svarbiausią informaciją. Patys plačiau galite pasiskaityti šaltinyje kurį radau internete.

• Teigiamai 1

Kadangi nespėjo išleist ant PC ir jau kiš pinigus į GTA VI ? Manau geriausia būtų laukt ir tikėtis iš patikimų šaltinių tokių dalykų. Nes gali būt dar vienas eilinis gandas ;)

Jeigu atvirai kalbat, tai RockStar labai protingai padare. Jie galejo isleisti ant visu platformu vienu metu, taciau ar butu toks efektyvus dalykas ? Manau, kad ne, taigi ka jie padare - jie zinodami, kad greitu metu pasirodys naujos konceles, is senu isspaude viska ka gali, net statistiskai galime paziureti, jog senu koncoliu pardavimas padidejo ( tiek naudoti, tiek nauju ) vien todel, kad zmones norejo pazaisti GT5, kadangi isejo naujos koncoles vel kazkaip reikojo pritraukti pirkejus, tad padare 1 asmeni ir dar kelis dalykus, taciau kyla elementarus klausimas - kodel negalejo vienu metu paleisti zaidimo ant PC versijos ir koncoles ? Ir vel yra paprastas bei lengvas atsakymas, kadangi dauguma ant PC zaidzia nelegalas versijas, o kantrybes palaukti neturi, tai daugelis zmoniu, turedami gerus kompiuterius perkasi naujas koncoles, tam, kad galetu pirmi pazaisti "atsinaujinusi" GTA5. Kad kuria GTA6, tai nera kazkoks didziulis WOW, nesvarbu, kad pardavimai dziugina, taciau laiko ilsetis nera, nes kuo greiciau sukursi nauja dali, tuo pelnas ateis greiciau... Zodziu..

• Teigiamai 2

Apie gta6 dar galime negalvot ;) jeigu išgirdai gandus tai nereikia iškarto rašyt -_- nes čj net neišles to tavo gta 6 jie dar tvarko gta 5

Nereikia rašyt ? Tam ir yra skiltis " Žaidimų Naujienos ", kad sužinotume, kas dedasi žaidimų pasaulyje, kokie gandai, kas yra faktai ir t.t.

Nepatinka neskaityk. Kiek žinau jokių taisyklių nepažeidžiau :D

bus tokie didieji miestai kaip Los Andželas, Majamis ar New York'as.

Aš nežinau kas čia rašė šitą dalyką, bet nelabai logiškai parašė. Parašė 2 didžiausius miestus ir vieną, kuriame gyvena tik 400 tūkstančių gyventojų ir yra 44 vietoje. Aš manau, kad jeigu jau taip rašė, tai reikėjo tada 3 pagal dydį miestą parašyti - Čikagą.

Ši paskyra buvo naudojama, kai aš buvau paauglys (15–16 metų). Aš pasmerkiu viską kas buvo paskelbta, nes tai neatitinka mano dabartinės pasaulėžiūros.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4025 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...