Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3623 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Zdare, kadangi nebelošiu šio rs serverio tai noriu parduoti acc.

Atsiskaitymas labiausiai domina banku. Na, jeigu negalite banku - tuomet sms, bet sms bšk brangiau.

Pirmas neinu. Esu patikimas, ir tikrai neapgausiu.

Stats : 

99 attack

87 strenght

94 defence

77 range

44 prayer

95 hitpoints

46 agility

33 herblore

56 thieving

28 crafting

61 fletching

57 slayer

15 hunter

87 mining

80 smithing

82 smithing

73 cookin

85 firemaking

99 woodcutting

Visi kiti skillai 1 lvl

Bank :

Full dragon set

abyssal whip

Dragonfire shield

90 M

dragon axe

ir kitokio šūdo. 

Plačiau apie acc papasakosiu skypėj ir ten atsiūsiu foto, nes neina padaryti ss.

Skype ddt1592

bam ir vel dar vienas su free atsiliepimais :D tu save laikai patikimu su 1 teigiamu atsiliepimu ? nu niznaju zmogau bet  juoka man tik tokie sukelia neinu pirmas esu patikimas atsiliepimu nturiu :D

3 teigiami atsiliepimai. Free atsiliepimai? Slysk iš čia, nes man atrodo nusišneki. Pats čj draugų paprašęs, kad užmestų tuos 2 teigiamus atsiliepimus.

(redaguota)

3 teigiami atsiliepimai. Free atsiliepimai? Slysk iš čia, nes man atrodo nusišneki. Pats čj draugų paprašęs, kad užmestų tuos 2 teigiamus atsiliepimus.

jaigu atkreipsi demesi du atsiliepimai yra nukreipti i tapatcia tema, pagal viska gaunasi taip kad tu viena acounta isimainiai ir tuo patciu ji pardaviai kitam zmogui. kiek zinau cia yra diskusiju forumas tai turiu pilna teise issakyti savo nuomone, nepatarciau niekam eiti pirmam siam zmogui atsizvelgiant vien tik i jo turimus free atsiliepimus.

o del mano atsiliepimu turiu visu sandoriu irodymus t.y bankinius pervedimus :D ir taipogi man asmeniskai tie sg atsiliepimai nieko nereiskia nes kaip bebutu keista ju gali prisideti ir pats todel jie neturi jokios konkrecios naudos.

Redaguota , nario FoldYourLife

jaigu atkreipsi demesi du atsiliepimai yra nukreipti i tapatcia tema, pagal viska gaunasi taip kad tu viena acounta isimainiai ir tuo patciu ji pardaviai kitam zmogui. kiek zinau cia yra diskusiju forumas tai turiu pilna teise issakyti savo nuomone, nepatarciau niekam eiti pirmam siam zmogui atsizvelgiant vien tik i jo turimus free atsiliepimus.

o del mano atsiliepimu turiu visu sandoriu irodymus t.y bankinius pervedimus :D ir taipogi man asmeniskai tie sg atsiliepimai nieko nereiskia nes kaip bebutu keista ju gali prisideti ir pats todel jie neturi jokios konkrecios naudos.

Nežinau kaip tau, bet man atrodo, jog tu per lievas, kad turėtum savo nuomonę.

O dėl atsiliepimų, kitą kart pasiskaityk kas temoj parašyta. Tie du teigiami atsiliepimai iš tos pačios temos, tai parduodami du vartotojai, o ne vienas. Abu pardaviau, dėl to ir gavau 2 atsiliepimus. O tu su 2 atsiliepimais, kurios uždėjo mama gali eiti iš čia ir neteršti temos. peace

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3623 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...