Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4059 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nu įdomu sulaukti nuomonių, šiaip patį dizainą piešiau dėl to jog pasipraktikuoti ties spalvų išdėstymo... Galbūt jis atrodys kiek tuščias, bet mano galva tokio tipo dizainas neturėtu būti per daug perpildytas..

Į Logotipą dėmesio nekreipkit, jis tik tam jog - būtu.

http://www.part.lt/img/be872ce27a7d1b7be62b0a8e68758ea9546.png

be872ce27a7d1b7be62b0a8e68758ea9546.png

Redaguota , nario Povilasz

Stenkis tvarkingai dirbti ir viska lygiai daryk :)

http://i.imgur.com/WRLxeFY.jpg

Na tas taip, bet as pagal koda kazkaip galvojau jog iskirs tik viena puslapi kaip apie mus, pasuki ratuka i apacia ir kitas, na as pagal tai dariau.. Bet aciu geras pastebejimas. Surasiu vakare kokiu kodas turetu pricipu veikti.
(redaguota)

Gražūs dizainas , neturiu daug prie ko prikibt , bet nepatiko man navigacija aplinkui tas stroke. p.s padaryk .png ir įkelk iš naujo kokybė geresne bus

Aš ir galvoju jį keisti, bet spalva pakeisti nenoriu, o kitas variantas tik sharp linija po apačia. Pakeičiau.

Ačiū kitiems :)

Redaguota , nario Povilasz

Dizainas visiškai netvarkingas, dydžiai tragiški, bei spalvos nemalonios, po dažno apsilankymo gali supykinti tiesiogine to žodžio prasme.

Dėl dydžiu gali būti tikrai, nes esu keliuose dizainuose neatitaikes icon dydžiu, bet dėl spalvu nežinau. Kažkaip po kiekvieno tavo komentaro verčiuosi galvoti jog tu pats sau fainas ir viską ką kiti daro yra baisu :)

(redaguota)

Nu ir tavo galva kokie tie dydžiai tragiški? Kokie jie turėtu būti?

Tu manai aš tau rimtai kažką aiškinsiu ir mokinsiu ? pasigooglink, dizainas tai ne tik mokėt photoshopu naudotis ir linijas sumėtyt, be viso šito šūdo dar yra ir nemažai teorijos.

Džiaukis, kad tau kažkas bent tai sako, kada aš pradėjau man niekas jokių patarimų nedavė, bei kritikos tik sakydavo, kad " nelabai " o kas nelabai niekada nepaminėdavo, jeigu kažkas būtų sakę nors kiek kritikos iš patyrusių dizainerių aš tirkiausiai dabar 2x geriau pieščiau..

Redaguota , nario EisvetArt

kas yra UX ?

Tu manai aš tau rimtai kažką aiškinsiu ir mokinsiu ? pasigooglink, dizainas tai ne tik mokėt photoshopu naudotis ir linijas sumėtyt, be viso šito šūdo dar yra ir nemažai teorijos.

Džiaukis, kad tau kažkas bent tai sako, kada aš pradėjau man niekas jokių patarimų nedavė, bei kritikos tik sakydavo, kad " nelabai " o kas nelabai niekada nepaminėdavo, jeigu kažkas būtų sakę nors kiek kritikos aš gal dabar 2x geriau pieščiau

Okey ačiū... Tu tokius dalykus žinai daug daugiau nei aš, nes kiek esu girdėjas lankei kažkokia mokykla grafikos ar kaip ir užsiimimus popamokinius.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4059 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...