Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki.
Parduodu iš savo perspektyvos neseniai įsigytą pačio savo "Steam" vartotoją su keliais, bei įdomiais žaidimais. Sakau, neseniai įsigyta... Taip, šį vartotoją pirkau iš visiems gerai žinomo administratoriaus legalizuokis.lt, kadangi ankščiu žaidžiau CS:GO non-steam ir atrodė, jog nekyla jokių bėdų, įsigyjau legalų, bet kaip bekeista kompiuteris jau mano netas kurį išsivaizdavau ir šis žaidimas man išties sukelia didelį lagą. Todėl nusprendžiau atsigražinti pinigus ir parduoti šį vartotoją jums.

Manau vartotojas yra švarus, ant mano el. pašto, nėra jokių alertų ar kitų gudrybių. Inventorius, bei žaidimai matysis nuotraukose kurias pateiksiu žemiau. Iš karto sakau - pirma pinigai, o po to prekė (neinu pirmas), galimas varyjantas ir gerai žinomas tarpininkas. 

Kaina yra sutartinė, pats asmeniškai mokėjau 8 eurus, bet su geru pirkėju / pirkėja manau tą euruką vieną ar kaip nors bus įmanoma nuderėti, atsiskaitymo būdai - plačiau kontaktuose: skype - nerijusjake123

+ Inventoriuje yra 3 trading card's (CS:GO), 50 Teamforess 2 itemų, CS:GO 11 daiktų (dėžės, skinai)

Nuotraukos: 

84a3ed6950c1a150458ed3c9e717d76a656.png

Redaguota , nario Sa'Bel

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4069 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...