Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3636 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, noriu iš jūsų pagalbos kągi draugo viena karta, paprašiau ten dare, dare bet taip ir nepadarė nu jis išmano bet jis amžinai neturi laiko ir tai t.t nes ji kartais pagaunu. Tai šita prašau padėkit perrašyti driver'ius į galingesnius.. OO žaidimus labai miegstų žaist cs:go paveža bet lagas žiauriai gan galima pasakyt.. Norėčiau NVIDIA issirašyti aš žinau tikrrrai yra geru žmonių kurie gali man padėti man tikrai neliksiu skoloj bent kažka atlyginsiu. :)

PC info: 8fe25b67ec6a47e659afbf983551b56d617.png

Redaguota , nario » tomukas ;3
(redaguota)

kas tau pades?Neparases vaizdo plokstes kokia ji....

ATI Radeon 3000 Graphics

Nesuprantu ko tu tikiesi iš mūsų, tu nori, kad mes tau suinstallintume driverius ? kuriuos tu esi atsisiuntęs ir manai jai irašysim iš naujo jie duos kokį papildomą poveikį?

Noriu kad būtų kitas vaizdo plokštė pvž NVIDIA.

Redaguota , nario » tomukas ;3
(redaguota)

Tu negali isirasyti sau nvidia driveriu, nes pas tave amd vaizdo plokste, tai amd driverius siuskis, p.s nesistebiu kodel cs:go lagina, tavo vaizdo plokste prasta, driverius atsinaujink, bet abejoju ar bent pades, jei nori nvidia driverius turet pirk nvidia vaizdo plokste (Geforce)

Redaguota , nario manteliakas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3636 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...