Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4063 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Zdarova , :D , Taigi atradau galimybe gauti daugiau coins ant CSGOLUCKYWHELL , auu jeje :D

Taigi kadangi sistema sukurta pritraukti vis daugiau žmonių, todėl sistema padaryta, 94%, kad pirmas sukimas būtu 1.25x, renkantis 4 planą(4 rutulį)

Kaip aš gaunu  daugiau profit? statau savo coins 10%, ir renkuosiu 4 rutulį, tada užmetu 1% ir suku gaunu 1.25x, tada išjungiu web palaukiu 2-3min, ijungiu (nes vėl sistema reload) ir vėl suku viena kart už 10% coins, tada ir vėl gaunu 1.25x, daug kart pavyko, vienas kitas kartas nepaėjo, bet 86-87% paeina. Pabandykit gal ir jums pasiseks :)

Jei nesunku paspauskit ant foto, neslėpsiu aš gausiu didesni + :)

M9YtUQ3.png

Redaguota , nario - Tomas.

Na pagalvojus tu sakykim per dieną kiek prasėdi prie kompo tau elektra daugiau kainuoja negu tie skinai :D. Nenoriu nieko įžeisti,bet pagalvojus logiškai per gyvenimą kiek tėvam išleidom elektros ....

|| Intel Core i5-4460 3.2GHZ  Gigabyte GeForce GTX 760 2GB   Crucial 8GB  ||

|| SteelSeries Siberia v2  Cooler Master Storm Devastator  ||                                                                                                  76561197966323347.png                                                                  

Na pagalvojus tu sakykim per dieną kiek prasėdi prie kompo tau elektra daugiau kainuoja negu tie skinai :D. Nenoriu nieko įžeisti,bet pagalvojus logiškai per gyvenimą kiek tėvam išleidom elektros ....

tai, kad pas mane alektra centus kainuoja, :) Namuose  tokiam verslui daug elektros reikia, koki mano tėvai dirba, bet iš to + yra :) , tad tikrai nepergyvenu dėl elektros, bet gyvenime į žaidima neivestuočiau :(

tai, kad pas mane alektra centus kainuoja, :) Namuose  tokiam verslui daug elektros reikia, koki mano tėvai dirba, bet iš to + yra :) , tad tikrai nepergyvenu dėl elektros, bet gyvenime į žaidima neivestuočiau :(

Ar cs:go gift tau skinais atsipirko? Vistiek pirkai :)

|| Intel Core i5-4460 3.2GHZ  Gigabyte GeForce GTX 760 2GB   Crucial 8GB  ||

|| SteelSeries Siberia v2  Cooler Master Storm Devastator  ||                                                                                                  76561197966323347.png                                                                  

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4063 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...