Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4065 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Apie parduodamą Acc:

¤ Yra tik CS: GO
¤ CS: GO Rank: LEM + 390 Comp. Won + 780 hrs. + Phoenix Gold Coin
¤ Jokio VAC ban
¤ Steam lygis: 10
¤ Steam Market užrakintas
¤ Kaina: 13€ (keitimai nedomina),

Apie pirkimą:

Pirmas einu. Susirandate tarpininką su minimum 50 atsiliepimų ir parašote man į PM jo uzdarbis profilio kontaktus. Kita reputacija manęs nedomina.

Ačiū už dėmesį.

Steam Acc bus atiduotas per FaceBook konkursą.

Redaguota , nario Ðeivis

Apie parduodamą Acc:

¤ Yra tik CS: GO

¤ CS: GO Rank: LEM + 390 Comp. Won + 780 hrs. + Phoenix Gold Coin

¤ Jokio VAC ban

¤ Steam lygis: 10

¤ Steam Market užrakintas

¤ Kaina: 13€ (keitimai nedomina),

Apie pirkimą:

Pirmas einu. Susirandate tarpininką su minimum 50 atsiliepimų ir parašote man į PM jo uzdarbis profilio kontaktus. Kita reputacija manęs nedomina.

Ačiū už dėmesį.

Jei tau reikia tarpininko is tai eik ten ir skelpk temas o ne ce......... + per daug nori uz toki acc :)

• Teigiamai 3

Juokingas tu esi zmogau :D is uzdarbio, jasna :D nori jis cia kazko.

Jei tau reikia tarpininko is tai eik ten ir skelpk temas o ne ce......... + per daug nori uz toki acc :)

- forumas, kurio reputacija pasitikiu. Forume negalima parduoti paskyrų. 13 eurų už gerą rank nėra didelė suma.

Taip noriu. Turiu 40 ten atsiliepimų. Forumas, kurio reputacija aš pasitikiu. ne taip kaip čia, su antrais nickais maži vaikai sau dėliojasi.

Steam Accountas bus atiduotas per FaceBook konkursą. Temą galite rakinti.

- forumas, kurio reputacija pasitikiu. Forume negalima parduoti paskyrų. 13 eurų už gerą rank nėra didelė suma.

Taip noriu. Turiu 40 ten atsiliepimų. Forumas, kurio reputacija aš pasitikiu. ne taip kaip čia, su antrais nickais maži vaikai sau dėliojasi.

Steam Accountas bus atiduotas per FaceBook konkursą. Temą galite rakinti.

Tai debile nematai kad ce visi yra supergames.lt o ne jei kas nori ce ka parduot skelbia cia o jei is uzdarbio skelbia ten............

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4065 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...