Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4041 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, noriu jums pristatyti www.bloodline.lt Projekta. Projektas siekiantis daug ir zadantis gyvuoti maziausiai 2 metus. Serveris yra 85% Paruostas programavimo poziuriu, o Web Tinklapis 50% dizainas bus keiciamas. Taigi eikime prie reikalo. Ieškau Builderiu, nes jau greitai startas ir reiktu pastatyti koki nors itikinamai grazu ir kaskuo iskirtini spawna. Reklameriu taip pat zinoma mums reiks, ypac starto diena, zinoma ir jiems bus atsilyginta, galbut net tikrais pinigais. Remeju mums visada reiks, kurie galetu paremti ir padeti vystytis projektui, aisku kada nors ir jiems bus atsilyginta. Del visos informacijos kreipkites El Pastu: [email protected] arba Skype : mantas.vileisis

Galiu buildinti , pakviesk į skypę; frothen478.

Grozekites:

Sveikas, taip?
[21:01:32] -     Mantas: Supratau
[21:01:40] Šmekeliokšt: (y)
[21:04:52 | Pakeitė 21:04:59] -     Mantas: numeskite savo darbo pavyzdziu
[21:05:19] -     Mantas: Atsiprasau, nera mano PC Lt kalbos
[21:05:48] Šmekeliokšt: Ble seni tikrai darausi ss dėl buildų.
[21:06:55] -     Mantas: Nu supratau, tu toks nepirmas. Tai tada taip
[21:07:16] -     Mantas: Galetum dabar pastatyti ka pasakyciau
o paskui atsiustum darbo pavyzdius?
[21:07:51] Šmekeliokšt: Ne nes turiu kitų reikalų. O už laiko gaišima man niekas nemoka. :))
[21:08:03] -     Mantas: Tai kam pakvietei?
[21:08:06] -     Mantas: nu tai sekmes tada.
[21:08:09] Šmekeliokšt: Nuddosint tavę
[21:08:15] Šmekeliokšt: pasikviečiau
[21:08:19] Šmekeliokšt: :))

Kaip atsilyginat už buildinimą?

Pagal viska priklauso nuo Statymo uz profiosonalu statyma realiais pinigais, o paprasta serverio paslauga tikriausiai.

O ponas ką pats veiksi? Kursi šūdservį?

Ant taves nezadu cia stumti, nes taves klausineti klausimu neprasiau. Pats uzsiemu beveik viskuo, tobulinu serveri, web kurimas su DEFFIX pagalba, cs:go ir cs 1.6 serverius taip pat kursiu. Tai tikrai nebus sudservis, patikek manim, nes turim viena geriausiu mc programuotoju, tai ne bus koks sudservis kur tik koks surival ar mazvaikiu serveris. hostas bus pirktas is vps.net (http://prntscr.com/7bkh7r).

Bulderių čia daug susirenka ir kiekvienas kitą peiks už buildus, nes kiek vieno skonis skirtingas ir pavydas šaunus.

Jei dėl darbo tu kreipiesi tu gaišti laiką rašydamas CV, eidamas kalbėti su jais. Tu gaišti laiką, o dabar neturi laiko, tai nesuprantu tokių. :D

Laiko as turiu pakankamai, nes kiekvienas uzsiema savo veikla t.y Kuria mc serva, tvarko web, stato ir t.t O as kaip vadovas atsakau uz kiekviena veikla, jas kontroliuoju ir tvarkau.

Grozekites:

Sveikas, taip?

[21:01:16] Šmekeliokšt: http://www.supergames.lt/topic/224177-ieškomi-builderiaireklameriairemėjai/#entry1610326

[21:07:51] Šmekeliokšt: Ne nes turiu kitų reikalų. O už laiko gaišima man niekas nemoka. :))

Srr kad uzdejau +rep. Norejau det minusa :/

boop

:DDD

O kaip tu gali pirkti VPS, jai ieškai remėjo ir jo nerasi? P.S geriausią Lietuvos mc programuotoją? O dar yra MC programavimo kalba, ;o. Nemaniau jog toks neprotingas esi

Remejas yra tik del pagalbos serveriui, O pinigai hoste jau yra. Niekas nesake, kad lietuvos geriausia. Pats cia ne koks protinguolis atsirades, kuris savo susikta nuomone kisa y sikna. Galvoji -rep dedamas pasijusi kietas, deja, grysk adgal ir pagalvok savo veiksmus.

Remejas yra tik del pagalbos serveriui, O pinigai hoste jau yra. Niekas nesake, kad lietuvos geriausia. Pats cia ne koks protinguolis atsirades, kuris savo susikta nuomone kisa y sikna. Galvoji -rep dedamas pasijusi kietas, deja, grysk adgal ir pagalvok savo veiksmus.

Man gaila tavęs... Jai turi omeny pasaulyje geriausią, jai ne Lietuvoje.

3945d88962188df68bd2e2a09088f0be327.png

O remėjas jog tau algą mokėtu jai suprantu dėl motyvacijos kurt? :D

P.S pasimokyk ir rašyt.

Apie -rep tapatį ir tau pasakyti galiu.

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

Man gaila tavęs... Jai turi omeny pasaulyje geriausią, jai ne Lietuvoje.

3945d88962188df68bd2e2a09088f0be327.png

O remėjas jog tau algą mokėtu jai suprantu dėl motyvacijos kurt? :D

P.S pasimokyk ir rašyt.

Apie -rep tapatį ir tau pasakyti galiu.

Jai parasyta viena geriausiu mc programuotoju tai nereiskia kad jis pats geriausiais, jau 1 vietoj, o bent jau motyvuotas,geras,mandagus,ismanantis savo darba zmogus ir pagal mane jis vienas geriausias, kiek esu mates, galiu ji pateikti viena geriausiu is 100matytu zmoniu kurie yra kviete mane y skype ar tiesiog yra teke pabendrauti. O projekta tikrai kuriu ne del pinigu patikek, nes ka tu cia uzdirbsi po 10-20 euru y menesi? jau geriau y airija,anglija,norvegija skirsti ir dirbti ir uzdirbti tiek i valanda. Kuriu tik del veiklos ir kas ko naujo isbandymo. Nors kad ir butu sudservis, koks tikslas ji peikti ir dar kitaip pravardzioti? Juk patirtis ir yra svarbiausia, o tu su tokiu poziuriu gyvenime tikrai nieko nepasieksi :)

Laiko as turiu pakankamai, nes kiekvienas uzsiema savo veikla t.y Kuria mc serva, tvarko web, stato ir t.t O as kaip vadovas atsakau uz kiekviena veikla, jas kontroliuoju ir tvarkau.

Grozekites:

Sveikas, taip?

Kalbėjau apie šitą, kad laiko neturi, o siūlosi.

Jai parasyta viena geriausiu mc programuotoju tai nereiskia kad jis pats geriausiais, jau 1 vietoj, o bent jau motyvuotas,geras,mandagus,ismanantis savo darba zmogus ir pagal mane jis vienas geriausias, kiek esu mates, galiu ji pateikti viena geriausiu is 100matytu zmoniu kurie yra kviete mane y skype ar tiesiog yra teke pabendrauti. O projekta tikrai kuriu ne del pinigu patikek, nes ka tu cia uzdirbsi po 10-20 euru y menesi? jau geriau y airija,anglija,norvegija skirsti ir dirbti ir uzdirbti tiek i valanda. Kuriu tik del veiklos ir kas ko naujo isbandymo. Nors kad ir butu sudservis, koks tikslas ji peikti ir dar kitaip pravardzioti? Juk patirtis ir yra svarbiausia, o tu su tokiu poziuriu gyvenime tikrai nieko nepasieksi :)

Tai gal galite duoti savo programutojo vardą arba skype, paštą? Pažiūrėsim koks rimtuolis ;D

man kas nors paiiškins kodėl jam visi -rep mėto?

Stumykla

CS:GO serverių ir pluginų kūrimas: Spausk čia icon_tick.png

Jai parasyta viena geriausiu mc programuotoju tai nereiskia kad jis pats geriausiais, jau 1 vietoj, o bent jau motyvuotas,geras,mandagus,ismanantis savo darba zmogus ir pagal mane jis vienas geriausias, kiek esu mates, galiu ji pateikti viena geriausiu is 100matytu zmoniu kurie yra kviete mane y skype ar tiesiog yra teke pabendrauti.

Galima sužinoti jo vardą?

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4041 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...