Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3671 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, teikiu SAMP, IPB, MAPP ir taip pat perku SARG milijonus už SuperGames.lt eurus.

Mano vardas Mantas, man yra 15 metų SAMP užsiimu jau 4 - tverius metus, IPB užsiimu ~1 metus dirbau daugelyje projektu bet nepavyko nieko nes man kantrybė nėra geležinė, mappinu jau irgi 4 tverius metus o sarg milijonus pirkčiau tik už SuperGames.lt eurus.

Ką aš galiu padaryti?:

* Surišti serverį su MySQL duomenų baze su visais saugojimais krovimais.

* Sukurti naują mašinų sistema.

* Taisyti klaidas.

*  Padaryti visiškai nauja modifikacija (Tai gali užtrukti).

* Texturinti mapp darbus.

* Sukurti IPB forumą su apsaugomis ir viskas būtu pagal jūsų pageidavimus.

Atsiskaitymas:

Sarg valiuta, sarg kreditais, sarg milijonais, ir visu kitu turtu.

Dirbu ne vienas.

Kontaktai skype: mantis.qmm

Atsiprašau už padarytas rašybos klaidas, einu pirmas nes matot turiu per kažkokį durnelį neigiama atsiliepimą turiu. 

Taip pat galiu prisidėti prie kokio nors projekto.

Redaguota , nario » Mantas QMM

• ,

Gal ir rimtas, bet per daug pasikėlęs.. Užsisakai dizainą, viską suderini, ir jau trečia diena jokio atsako negaunu (tik, kad taip taip, jau baiginėju) ... Ir palieka likimo valiai nieko nepranešęs.

Išsiaiškinom šią situacija susitvarkėm viską ... Dizainas buvo beveik baigtas tik netikėtai baigėsi us.lt subdomenas va šiandien pradėjau ryt diena jau turėsi dizainą.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3671 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...