Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3635 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki radau naują užsiimimą kuris pasirodė gan įdomus bet reikalaujantis laiko pagrinde žadu žaisti minecraft o šiaip tai kitus žaidimus visko po truputi  norėčiau jūsų paklausti kas yra blogai ir gerai padėkite surasti klaidas naujokui.O gal pati klaida yra kad per mažai metų ir palaukti kol labiau subresiu ir balsas pasidarys tvirtesnis ?Bet ir dėl šito abejoju kadangi yra tokių daug kaip aš ir turiu kaip iš lietuvos turi neblogai daug prenumeratorių kiek žinau vienas iš didžiausių lietuvos youtuberiu kaip aš(ta prasme amžiu ir pnš)yra ninjatxgaming jis katik viršijo 10k prenumeratorių toliau yra toks emgtuber kuris man atrodo dabar turi 2700 prenumeratorių ir daug kitų taigi parašykite į komentarus kas blogai 

Video:https://www.youtube.com/watch?v=bsom3FZs7_k

ir beje nesupraskite to intro legenda kaip iš tikruju legenda tai turėtų reikšti kaip užmirštas žmogus

Prašau tik jai ką blogai padariau nedislike..

Redaguota , nario Edvisx

Weebas esu

Čia tuoj Lietuvoj jeigu noresi gaut pinigu cj gausi 5 eurus į menesi, siūlau daryti angliškai nes gausi subscriberiu daugiau.

Taip čia tiesa norint gauti pinigų geriau jau angliškus nes lietuvoje 2.7mln gal žmonių mažiau gal net ir kiek ten žmonių ten prie tos youtubės būna nėra tokio jaunimo daug kuris žiūrėtų youtubė bet man asmeniškai youtube ne pinigai noriu bent jau mažam rate būti žinomas ir kad žmonės komentuoti į komentarus ką pažaisti kad paklausti klausimų ir panašiai

Weebas esu

(redaguota)

Taip čia tiesa norint gauti pinigų geriau jau angliškus nes lietuvoje 2.7mln gal žmonių mažiau gal net ir kiek ten žmonių ten prie tos youtubės būna nėra tokio jaunimo daug kuris žiūrėtų youtubė bet man asmeniškai youtube ne pinigai noriu bent jau mažam rate būti žinomas ir kad žmonės komentuoti į komentarus ką pažaisti kad paklausti klausimų ir panašiai

Na aš suprantu, nežinau kada pradėsiu kurti youtube video but anyways noriu naudos iš tuo ką darau, tokie youtuberei kaip Pewdiepie gauna nemokamas ausines ir pc kad pareklamuotu, žinau kad tuo gal ir nepasieksiu bet bent jau su 1m subscriberiais įrodyčiau kad pasiekiau tuo ko norėjau.

DIDELES SĖKMES TAU!

Redaguota , nario Ugne.

Na aš suprantu, nežinau kada pradėsiu kurti youtube video but anyways noriu naudos iš tuo ką darau, tokie youtuberei kaip Pewdiepie gauna nemokamas ausines ir pc kad pareklamuotu, žinau kad tuo gal ir nepasieksiu bet bent jau su 1m subscriberiais įrodyčiau kad pasiekiau tuo ko norėjau.

DIDELES SĖKMES TAU!

Dėkui :)

Weebas esu

keisk nickname, kuo reciau daryk lets play serijas tarkim y savaite po 1-2 kartus(daugiau perziuru susikaups), labai platink kanala, kai kazka tarkim darai ir uzdedi speed up tai uzdek kokios muzikikes, jeigu ruosiesi daryt labai ilgus epizodus visados turek tikslu.

Turbut dar rasciau klaidu. Pabandyk susidraugaut su ninjatxgaming as i jo viena daly su kalejimo begliais patekau. As pats pradejau seniai kurti video pries 2-3 metus ir turiu beveik 1k subu bet jau leavinau.. supratau kad tai nieko labai gero neatnes.

(redaguota)

keisk nickname, kuo reciau daryk lets play serijas tarkim y savaite po 1-2 kartus(daugiau perziuru susikaups), labai platink kanala, kai kazka tarkim darai ir uzdedi speed up tai uzdek kokios muzikikes, jeigu ruosiesi daryt labai ilgus epizodus visados turek tikslu.

Turbut dar rasciau klaidu. Pabandyk susidraugaut su ninjatxgaming as i jo viena daly su kalejimo begliais patekau. As pats pradejau seniai kurti video pries 2-3 metus ir turiu beveik 1k subu bet jau leavinau.. supratau kad tai nieko labai gero neatnes.

Tai ką pakalbėjai yra paistalai kad speedinčiau kiekvieną kartą tai yra nesamonė tiesiog sustabdyčiau tiesiog failas video užims daugiau ir pnš ir taip ar gi būtų įdomu ten žiūrėti kaip pagreitinti kažkas kiekvieną kartą ? Su nick name gan originalu niekas dar nera užsivadinęs video kurti 2 kartus į savaitę nežadu na aišku susikaups peržiurų . Kaip tavo manimų aš platinčiau kanalą paplatinau čia gana nežadu bėgti paliai video ir platinti savo kanalo hey čia aš bėkit čia aš geriausias jis toks ir anoks

Taip pat žinau tave atsimenu mačiau tavo video kokybė šudina vaizdas iš šonų juoda gj :)

Taip pat be minitiuros šita jau pastebėjau jai esi su minituria ji labiau atkreipia dėmėsį matosi kad jame yra daugiau darbo įdėto

Beto jai keisiu nika turėsiu ir intro ir outro pakeisti

Bet ačiū :)

Redaguota , nario Edvisx

Weebas esu

Jeijgu esi tam tikrai užsipires ir tau tai tikrai patinka,o neseki naudos iš to tai daryk.

Mano patarimai tau: Nelošk to MINECRAFTO kadangi jau jis taip užpises yra.

Naudok audacity pašalint ta pašalini garsa. pamoka: https://www.youtube.com/watch?v=IJzWlJd6wbA

Uždėk ant fono koke muzika.

P.S. Sėkmės

Dėkui ne naujiena tik ankščiau kurdavau tuos video shiet tokie būdavo dabar tik kai vakar pradėjau dar nespėju visko :) dėkui

Weebas esu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3635 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...