Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

TARPININKAVIMO PASLAUGOS.

exoil

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2992 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi, sugalvojau ir aš patarpininkaut, nes norėčiau susidaryt šiokią tokią reputaciją ir čia. Porą punktų, ką žinot, prieš prašant manęs patarpininkaut, ir šiaip esminiai dalykai :

Galiu tarpininkauti, bet kada, ir bet kuriuo paros metu, kaip jums patogiau.

◘ Mano skype yra vienas, ir vienintelis : edgaras_anderson.

◘ Mano tarpininkavimo paslaugos, yra prieinamos kiekvienam, norinčiam apsikeisti, mažom ar dideliom sumom, visiškai neturi skirtumo, padedu VISIEM..

Tarpininkavimo mokestis, labai simboliškas - teigiamas atsiliepimas tiek supergames, tiek steam paskyroje!

◘ Jaigu man betarpininkaujat, pirkėjas/pardavėjas dingsta, daiktai gražinami.

◘ Pirkdami/Parduodami nesistenkit apscaminti, nes jūs manęs NEAPGAUSIT!

◘ Ir, prašyčiau manęs nešmeižt, nes noriu kažką pradėti, su tarpininkavimu, turiu šiektiek reputacijos, tad noriu ją labiau padidinti!

BEI, ŠIUO METU TURIMOS MANO PREKĖS :

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

☻Skype kontaktų failiukai, 350-3000 ☻

☻LMG Paskyra, su 10k taškų, VIP 120+ dienų ☻

☻Facebook GRUPĖ [NE PUSLAPIS] 1200+ žmonių ☻

☻Skype botų paleidimas [1400 kontaktų, visi gameriai] ☻

CS:GO Item'ai ir kortelės

☻ GTA V [RockStar Official], 25MP Rank, yra 4 mašinos/namas/pinigų kažkiek ☻

☻ BŪS PILDOMA ☻

Kontaktų failiukus, ir FACEBOOK Grupę, parduočiau už forumo eurus, o LMG Account'ą, domintu keitimas į STEAM Paskyrą / CS:GO Skin'us. :)

APTARNAUTA ŽMONIŲ :

Pavykę trade'ai : 1

Žmonių teiravosi del tarpininkavimo : 3

Nepavykę [bande apscamint ir pnš] : 0

Redaguota , nario - aliGator
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

praėjo mėnesis , pasikeitei jau viską :D Galiu numesti chatą ir profilį dabartinį tavo kartu

Na, taip, tiesa tavo, mano senasis skype : lipst1ck. [kuris šiuo metu parduotas, ir nežinau kokiem tikslam naudojamas], buvo parduotas už forumo eurus. Ką tas žmogus tau pribūrė - nežinau, ir tikrai apgailestauju, pašok į privatą, pasakysi kokie nuostoliai, ir galbūt išeis susitart.

Nuoroda į komentarą

• Parašė po 2 savaičių...

Nelabai suprantu ką tu nori tuo pasakyti, tu rašai man žinutę, kad gali ir nori tarpininkavot bet tu rašydamas žinutę žinai, kad parašei tokiam žmogui kaip alch0bako, dabar pasakyk ką tuo tu norėjai man pasakyt? 

Nuoroda į komentarą

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 2992 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...