Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3435 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kiek žinau tai čia jau yra integruota į 1.8.x versijas, bet ant nelegalių neveikia šis dalykas tik ant premium acc.

Nu nzn, pas mane serveryje neveikia nors jis yra 1.8.x ir su premium acc esu..

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

Nu nzn, pas mane serveryje neveikia nors jis yra 1.8.x ir su premium acc esu..

Kokiuose servuose losi? Jei kur vien tik legalai, tada taip tada veiks, o jeigu cracked tai ner skirtumo:)

||ZALMAN Z9 PLUS||CORSAIR CX500M|||ASUS P8Z77-V LX||8GB RAM DDR3||I5-3570K||ASUS STRIX GTX 970||250GB SSD||

||RAZER GOLIATHUS CONTROL||RAZER BLACKWIDOW CHROMA||RAZER DEATHADDER 2013||STEELSERIES SIBERIA 200||

5235469362.png

Kokiuose servuose losi? Jei kur vien tik legalai, tada taip tada veiks, o jeigu cracked tai ner skirtumo:)

Ai nu tai aisku... Cracked turiu serveri.

693661469a4836b96d146e117b473d3d303.png
Parduodu SARG.LT Milus, reikia? Man į PM! (1milas - 0.20EUR) [banku] {Parduodami milai - 150milų}
Žaidi Minecraft užeik į Mc.SoulMC.LT

• Parašė po 2 mėnesių...
  • Parašė po 3 mėnesių...

as nesuprantu,yra tokiu zmoniu kurie uz nieka meta -rep -_-

jei serveris nėra premium, tai gali net neieškot pluginų, nes neivienas neveiks. vienintelė išeitis tik padaryt premium serverį

tau lemta nusisneketi :DDD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3435 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...