Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3551 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Nebegaruokit zmones :D Elviz cia vienas is patikimiausiu zmogeliu CSGO pardavinetoju :D Nueikit jo rep,leveli steam paziekit,ne karta pirkes is jo,jis Facebook grupeje labai populiarus,del to ir nesirodo jis cia. Tai tiek. :)

Ačiū :) Nieko, bus laikas, bus ir reputacija. Sužinos, jog nėra priežasties man scammint, nepergyvenk ;)

Prikeliu.

CS:GO Lietuva grupėje pagarsėjas, kad tavo giftai yra revokinami. Tiesa?

CS:GO Lietuviai*

Taip, anksčiau taip buvo, tačiau visus revokintus giftus grąžinau į normalius, todėl problemų nebėra. :)

Prikeliu, turiu keletą skinų bei peilį. Norintys rašykit į kontaktus.

Up. Naujų skinų kainos užrašytos. Norintys rašykit į PM

• Parašė po 2 mėnesių...

Tiesiog nerekomenduočiau iš jo pirkt , labai jau mandras už blogą mokėjimo paskirti rašo , kad negausi prėkes (nors steam id ir ką pirksiu buvau parašęs) , bet kai paračiau , kad parašysiu į sg tema , pinigus grąžino. Tiesiog įdomus fruktas.

Tavo žiniai 2 kartus buvau sakęs, jog negausi prekės jei bus bloga paskirtis. Jei nemoki skaityt - žegnokis. Tuo labiau, nei man įdomūs tie tavo 1.75eu. Žinotum kokias sumas einu - apsijuoktum su savo tais eurais. Grąžinu pinigus visada, kas nemoka paskirties rašyt, o jei pats mandras esi bei dar rašai, kad kaškas blogai - turėtum gėdytis, ne daugiau. Gera žinoti, jog yra mokykla, gal tave išmokys skaityt?

• Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3551 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...