Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3549 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

bam, ačiū. gaila, kad yra tokių žmonių, kurie taip elgiasi...:/

kokiu zmoniu? ir kaip elgiasi? Jeigu kalbi apie tai kad ismeciau as ji tai jis pats kaltas, nes buvo paplatines vvp ir senaja sistema. atnaujinimu nieko nebuvo padares normaliu tik bugus istaises.

man atrodo kažkodėl kai prisijungi užlušta samp xD

Taip uzlusta, nes bugova versija ikeles jis :D

buvo gaves dar is rpglife laiku is augusto kaip speju. augustas pardave po to tomiui, tomis man. kai projektas atsidure jau pas mane, sis asmuo paplatino vvp sistema bei sena versija augusto dar kurta 2.2.6 . jeigu nori galiu nuoruoda surast dar parodyt

Tai jei jis gavo iš Augusto, jis turi pilną teisę platint tą VVP. Nors gavo tikrai ne iš Augusto, ir tik keli žmonės žino iš kur gavo, ir jo prašė paplatint sistemą ir modą :). Btw Lukas kaip visada lieka apgautas, nors padaro daug. Plius, ką dabar daro, tas tavo TOMiS gero? xdd Nieko.

cleanlogo.png

Tai jei jis gavo iš Augusto, jis turi pilną teisę platint tą VVP. Nors gavo tikrai ne iš Augusto, ir tik keli žmonės žino iš kur gavo, ir jo prašė paplatint sistemą ir modą :). Btw Lukas kaip visada lieka apgautas, nors padaro daug. Plius, ką dabar daro, tas tavo TOMiS gero? xdd Nieko.

daro, daug ka gero. tai ko nedare lukas. o siaip kam man toks nesubrendelis kuris buvo paplatines vvp bei siulosi po to i skripterius

:lol:  :lol:  :lol:

Man kuo toliau, tuo linksmiau darosi, pačiam sakiau, kad modas yra man netinkamas dirbti, niekas neoptimizuota, tai tu pats pagalvok ar turėjau didelė motyvaciją dirbti prie jo? Ką padarė tomis, galiu laisvai padaryt per kelias valandas, nes ką jis padarė, tai tik ištraukė iš kitų modifikacijų kažką, galiu duoti nukirst ranką, bet esmė tame, kad dabar projekte veikia tokia situacija Almantui ir Tomiui - Toks tokį rado, taip kad tylu ramu ir gali sedėti davolnas. Paplatinau viską gavęs ne iš Augusto rankų, bet iš kito žmogaus, kuriam buvau skolingas nuo seniau, man tai pasirodė lengvas atsiskaitymas. O RPG-LIFE.lt buvo sugadintas visiškai po to, kai Augustas jį pardavė, tuo met jis galutinai žlugo, o dabar apie kažkokius gaivinimus, naujų rekordų siekimus, galite drąsiai pamiršti.

OaVnsR8.png

:lol:  :lol:  :lol:

Man kuo toliau, tuo linksmiau darosi, pačiam sakiau, kad modas yra man netinkamas dirbti, niekas neoptimizuota, tai tu pats pagalvok ar turėjau didelė motyvaciją dirbti prie jo? Ką padarė tomis, galiu laisvai padaryt per kelias valandas, nes ką jis padarė, tai tik ištraukė iš kitų modifikacijų kažką, galiu duoti nukirst ranką, bet esmė tame, kad dabar projekte veikia tokia situacija Almantui ir Tomiui - Toks tokį rado, taip kad tylu ramu ir gali sedėti davolnas. Paplatinau viską gavęs ne iš Augusto rankų, bet iš kito žmogaus, kuriam buvau skolingas nuo seniau, man tai pasirodė lengvas atsiskaitymas. O RPG-LIFE.lt buvo sugadintas visiškai po to, kai Augustas jį pardavė, tuo met jis galutinai žlugo, o dabar apie kažkokius gaivinimus, naujų rekordų siekimus, galite drąsiai pamiršti.

Ai tik nesigirk kad gali padaryt daug greičiau ir t.t

Geriau visai patylėk Vydai

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3549 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...