Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3549 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tau su tokia reputacija išvis tylėti čia reiktu :)

Stipriai įrodei, kad esi bailys ir bijai eiti pawn battles. Reiškias nieko nesugebi, mano reputacija niekaip neturėtų būti susijusi su pawn battle. Kad kitam vagiui mėtysi reputacijos taškus už tai, kad jis sako debiliškus dalykus protingesniu netapsi ir man taip nepakenksi. Man gėda dėl tavęs ir buk žmogus neapsimetinėk, kad kažką sugebi, jeigu bijai eiti pawn battle. :o

Redaguota , nario new-thang

Stipriai įrodei, kad esi bailys ir bijai eiti pawn battles. Reiškias nieko nesugebi, mano reputacija niekaip neturėtų būti susijusi su pawn battle. Kad kitam vagiui mėtysi reputacijos taškus už tai, kad jis sako debiliškus dalykus protingesniu netapsi ir man taip nepakenksi. Man gėda dėl tavęs ir buk žmogus neapsimetinėk, kad kažką sugebi, jeigu bijai eiti pawn battle. :o

Bijo???Pats pabandyk padaryti per 5-6-7val 5atnaujinimus ir stiprius ir vienintelis čia tu bailys.Ir kad būtu normalus ir nekopinti,neplatinti pažėsim ka geresnio pabandysi už TOMi.

Bijo???Pats pabandyk padaryti per 5-6-7val 5atnaujinimus ir stiprius ir vienintelis čia tu bailys.Ir kad būtu normalus ir nekopinti,neplatinti pažėsim ka geresnio pabandysi už TOMi.

Rimtus atnaujinimus? Tu gal juokauji? Čia maždaug jo atnaujinimai (tiksliai nepasakysiu, nes gavau baną už bbž ką):

1. Ištaisytas bugas

2. Ištaisytas antras bugas

3. Kodas optimizuotas

4. Serveryje neturėtu laginti, nes optimizavau kodą

5. Šiek tiek pakoregavau pagal save namų sistemą bei saugojimą

6. Šiek tiek pakoregavau pagal save verslų sistemą bei saugojimą

Oho kokie atnaujinimai.

Rimtus atnaujinimus? Tu gal juokauji? Čia maždaug jo atnaujinimai (tiksliai nepasakysiu, nes gavau baną už *Myliu SuperGames.lt*ž ką):

1. Ištaisytas bugas

3. Kodas optimizuotas

Oho kokie atnaujinimai.

Ojojoj geresnius padaryk.Neistengtum net Kodo optimizuot.Ir padaryti kad nelagintu nagi padaryk.

(redaguota)

Amh, ką aš galiu pasakyti apie Tave: vaikišius, nieko gero nepasakantys ir šiaip apie mane tu nieko nežinai taip, kad užčiaupk savo pienburnišką burną, ačiū tau. Tuos atnaujinimus padaryti nėra sunku, aišku priklauso ką tu turi omenyje sunkius, o iš kur tu žinai ką aš kopijuoju ar nekopijuoju? Negink savo Tomo kuris nieko nesugeba, ačiū. :soka:

Amh, ką aš galiu pasakyti apie Tave: vaikišius, nieko gero nepasakantys ir šiaip apie mane tu nieko nežinai taip, kad užčiaupk savo pienburnišką burną, ačiū tau. Tuos atnaujinimus padaryti nėra sunku, aišku priklauso ką tu turi omenyje sunkius, o iš kur tu žinai ką aš kopijuoju ar nekopijuoju? Negink savo Tomo kuris nieko nesugeba, ačiū. :soka:

neigiama reputacija viska pasako apie zmogu

(redaguota)

neigiama reputacija viska pasako apie zmogu

Kiek prisimenu ir pats pradžioje jos daug turėjai, o spėk iš kur pas mane ši reputacija? Ne už tai, kad aš kažką apgavau ar dar kažką blogo pasakiau, o tiesiog seniau mėgdavau "patrolint" taip ir ji susikaupė, ši neigiama reputacija visiškai nieko nepasako apie mane, suprasčiau, kad tai būtų uždarbio kur tikrai labai žiūrimą į ją kur nerasi pienburnių kurie čia mėto bereikalo.

Rimtus atnaujinimus? Tu gal juokauji? Čia maždaug jo atnaujinimai (tiksliai nepasakysiu, nes gavau baną už *Myliu SuperGames.lt*ž ką):

1. Ištaisytas bugas

3. Kodas optimizuotas

Oho kokie atnaujinimai.

Čia buvusio koduotojo ar to Vygas ar koks buvo :D

www.RUSTAS.lt - Lietuviškas Rust serverių tinklas!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3549 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...