Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

eAdidas | San Fierro Fire Department Interior&exterior |

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3652 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Šaunus darbas man patiko , šaunuolis :)

P.S Tai kad viską rodo.

Redaguota , nario -Shift'as.

Kai buvau mažesnis, aš susikišdavau rankas po maike ir sakydavau kitiems, kad neturiu rankų. Restartindavau video žaidimą, kai jausdavau, kad pralaimėsiu. Miegodavau su visais pliušiniais žaislais, kad nei vienas nesijaustų atstumtas. Turėjau tą rašiklį keturių spalvų ir bandydavau iškišti visas spalvas vienu metu. Įpildavau limonado į kamštelį ir apsimesdavau, kad geriu alkoholinį gėrimąSunkiausias sprendimas, kurį reikėjo priimti, tai kurį nintendo žaidimą žaisti. Laukdavau už durų, kad kažką išgąsdinti, bet neišlaukdavau, nes atsibosdavo arba užsimanydavau į tualetą. Apsimesdavau miegančiu, kad nuneštų mane į lovą. Manydavau, kad mėnulis seka mano mašiną. Žiūrėdavau stiklu bėgančius lietaus lašelius ir įsivaizduodavau, kad tai lenktynės. Įsijungdavau kompiuterį vien tam, kad papiešti per Paint. Vieninteliai netikri draugai buvo tik tie nematomi. Dainuodavau duše. Prarydavau vaisių sėklas ir bijodavau mirti, nes medis išaugs mano pilve. Turėdavau sumuštus kelius vietoj sudaužytos širdies. Prisimenu, kai mes visi buvom vaikai ir negalėjom sulaukti kada užaugsim... Ką, po galais, mes sau galvojome?

Mapp darbas labai patiko, tačiau truputi vieną dalyką pastebėjau, kuris manau, jog su logika truputi susipyksta, ten kur viršuje interiore yra lovos ir spintelės ir tas vamzdis, tai kaip jie į viršų užlipa? Vamzdžiu lipa? Nemanau, jog patogu, tai manau, jog laiptų kokių reiktų dar, nu žinau, jog ten nusileist su tais vamzdžiais tai jo greičiau išeina, bet, jeigu realiai reiktu lipt per vamzdį į kambariuką tai nepatogu ir atsinešt nieko negali. 10/10 vertinčiau, tik truputi logikos vienoje vietoje pritrūko. :)

Su SUPERGAMES.lt nuo 2012 m. Vasario 15 d.

Mapp darbas labai patiko, tačiau truputi vieną dalyką pastebėjau, kuris manau, jog su logika truputi susipyksta, ten kur viršuje interiore yra lovos ir spintelės ir tas vamzdis, tai kaip jie į viršų užlipa? Vamzdžiu lipa? Nemanau, jog patogu, tai manau, jog laiptų kokių reiktų dar, nu žinau, jog ten nusileist su tais vamzdžiais tai jo greičiau išeina, bet, jeigu realiai reiktu lipt per vamzdį į kambariuką tai nepatogu ir atsinešt nieko negali. 10/10 vertinčiau, tik truputi logikos vienoje vietoje pritrūko. :)

Bus idėti laiptai.

interjero video daina pasakyk greitai :D

Na išorė nėra kažkokia įspūdinga, tačiau interjeras tai labai gražus, pagaliau pamačiau tą kas ir yra reikalinga gaisrinės interjerui, nusileidimo stulpas, viskas gražiai ir tvarkingai 10/10

Dėkui :)

Jeigu rimtai žvelgiant į darbą kaip į realų atvaizdavimą, tai transporto žymiai per daug. Truck'ai galėtų būti tik tiek, kiek telpa į garažą, kokie 3-4. kairiau pastato galėtų stovėti džipai, kokie 3-4, nes pagalvojus logiškai, tai miesto centras, ir anksčiau ar vėliau tą transportą išstumdys. Gaisrininkai yra komandinis darbas, tad transporto ~8-9 tikrai užtenka.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

Gražūs darbai Ernestai mldc.

Dėkui.

Jeigu rimtai žvelgiant į darbą kaip į realų atvaizdavimą, tai transporto žymiai per daug. Truck'ai galėtų būti tik tiek, kiek telpa į garažą, kokie 3-4. kairiau pastato galėtų stovėti džipai, kokie 3-4, nes pagalvojus logiškai, tai miesto centras, ir anksčiau ar vėliau tą transportą išstumdys. Gaisrininkai yra komandinis darbas, tad transporto ~8-9 tikrai užtenka.

Pamažinsiu biški.

• Parašė po 2 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3652 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...