Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5632 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nu mano darugas uzsisake pas ta Rol1 hosta 1 men. papraseme kad RR servuj padarytu ir tas jau kokia 7 nedaro nieko nes jo pasiteisinimas uzimtas tai *Myliu SuperGames.lt* pas ji imti Hosta jeigu jis sako kad pades ir nichuja nepadeda. Mes daugiau is joneimsime Hosto ir nesiulome jums dar gal uz RR pinigu paprasys.

tai gal jis savo gyvenimu rupinasi o ne jūsų mokykites patys.Ir jis gal tikrai usiemės o ne pagal jus turi šokinėti? :funny::lol:

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Loxai jus truputi mes jam mokejome pinigus manote kad mes taip sau paimsime ir nuisime pas kita ne *Myliu SuperGames.lt* tures padarys kitaip pzdc jam bus nupiso nuo musus 20LT o tuos 20LT galejajome panaudoti ir kituose dalikuose o db apipiso pan. jis mus ir viskas be LT sedime.

*Neturiu galvos* tu.Kodėl tu išviso perki tą hostą? Ar servą kuri jei nieko pats nemoki.

1.2.3....
Soon... New. Unique.

Svečias
Atkreipkite dėmėsi,normalus hostingas turi turėti:

Svetaine [Įrodo 70%,kad neapgavikas]

Duotu normalu priėjima per Putty ir FTP,

Ir šiaip maniau,kad iš jo hostingo neverta pirkti.O antra daug pamokų yra kaip restarta padaryti.

Turim weba tik draugui dreamwieweriai uzlinke negali sukurti toliau, o as nelabai moku..

O kodel neatrasau nepadedu? Todel kad tu floodini, pakeitei portus ir rr darinejai atjunginejei kitus serverius, todel tau ir buvo atjungtas hostas, is pasigailejimo daviau dar viena sansa, sakiau palauk, padarysiu ne bet tu floodinai kai mazas vaikas, tai ir neturiu tau laiko, galvoji tavim vienu turiu rupitis? ne, turiu dar 10 kitu zmoniu kurie normaliai sneka o ne kas 2min esi esi? ka veiki? kaip sekas? gal pajungsi? , zinok normaliai snekant gal ir greiciau atrasyciau.

tai gerai as normalaiai rasysiu tada gal padarysi? tai gerai kad turi darbo bet tokius kai as duodi sansa tai cia super bet prasau tutvarkyk duosiu rep tik sutvarkyk nes lb reikia :help: :( man labai blogai kai nera hosto visi raso kada paleisi kada paleisi as nzn ka parasyt nes nzn kada tu galesi tai suprask ir mane prasau padaryk

Ieškau Projekto skype lukaz.3

Svečias
tai gerai as normalaiai rasysiu tada gal padarysi? tai gerai kad turi darbo bet tokius kai as duodi sansa tai cia super bet prasau tutvarkyk duosiu rep tik sutvarkyk nes lb reikia :help: :( man labai blogai kai nera hosto visi raso kada paleisi kada paleisi as nzn ka parasyt nes nzn kada tu galesi tai suprask ir mane prasau padaryk

Visi raso? kiek zejau kartu tavo serve losdavo 0-5 zaidejai ir nemeluok cia.

ir tai tuvadini normaliu rasymu? :

[18] Lucky_Lukas: kurie

[18] Lucky_Lukas: ?

[18] Lucky_Lukas: e tai kada galesi sutvarkyti?

[18] Lucky_Lukas: tai kada padarysi? ?? ? ?

[18] Lucky_Lukas:

?

[19] Lucky_Lukas: tai galesi padeti?

[19] Lucky_Lukas: jai padesi duosiu 6rep

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5632 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...