Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4077 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki kentai. Manau supratote iš pavadinimo, kad ieškau žmonių į būsima projektą. Ieškau žmonių kurie turi norą dirbti bei kažką kurti man nereikia žmonių kurie tingi viską daryti, o atėjo į projektą tik pasėdėti pareigose.

Dabar papasakosiu apie save, kad vėliau kiekvienam nerašinėti atskirai. Mano vardas yra Kristijonas man yra 14 metų, gyvenu Vilniuje. Lankau plaukimą, praleidžiu nemažai laiko su draugais. Ką aš moku? Moku forumo pagrindus, reklamuoju. Reklaminimu užsiimu nelabai senai, bet išreklamuoti projektą moku.

Kokiu žmonių aš ieškau? Visu pirma tai aš ieškau mapperio kuris mokėtų gražiai texturinti, tvarkyti mappus, žmogaus kuris turi bent truputi patirties mappinime ir žino kas yra mappinimas. Taip pat ieškau Pagalbininko kuris kažka mokėtų ir galėtu man padėti. Tikrai į pagalbininkus nežadu imti žmonių kurie nieko nemoka bei apie nieką neišmano, o tik nori gauti pareigas, bet nieko neveikti.

Skype kontaktai : electric.new

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4077 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...