Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3710 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, ieškomas skripteris norintis užsidirbti tikrai gero pinigo : 100 eurų mėnesiui. Kadangi tinkama skripteri, kuris darytu atnaujinimus pastoviai bei normalius, o ne kažkokias pievas kaip visi buvę skripteriai SAL.LT projekte pradedant Ernis_Kitas, baigiant Vygandu kuris kaip teigia esąs buves lsplay.lt sąvininkas, ir skripteris net 9 metus. Bet nei vienas nei kitas nieko nepadarė.

Taigi, eikim prie reikalo. Pinigai bus mokami vieną kartą į mėnesį. Kiekvieno mėnesio 15 dieną. 

PVZ.: Pradedate dirbti nuo mano projekte skripteriu nuo Gegužės 1 dienos. Tai jums pirma alga bus sumokėta Birželio 15 dieną

Galima pasirašyti sutartį kad aš sutinku mokėti po 100 eurų mėnesiui už jūsų darbą, o jūs įsiparegojate pastoviai daryti ATNAUJINIMUS, bei taisyti serverio KLAIDAS. Pradžioj reikėtu padaryti mano sąrašiuko įdėjas ir sutvarkyti bugus. Po to pereitumėme prie bendrų įdėju. O ne taip: šovė į galva ir padariau, o toliau man dzin ką galvos apie atnaujinimą savininkas.

Taigi susidomėje kreipkitės skype: almantas1989, arba rašykite SMS 865431242

P.S. Serveris šiuo metu užrakintas, ruošiamas BIG UPDATUI.

P.S.S. Reikėtu į savaitę daryti minimaliai 3 kartus atnaujinimus

(Būtu gerai jei skripteris mokėtu dar ir pamapinti biški)

Projektas: www.sal.lt 

Redaguota , nario Almantas T.
  • ,

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3710 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...