Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4092 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, taigi noriu išsirinkti nešiojamą kolonėlę. Turiu ten tokią nedidelę kur dedas SD koretelė, kišasi USB, gali nuo pc, telo ar dar kur pasijungti ir t.t. bet kuom toliau, tai pradeda truputi čirškėti, radijo nėra kas tikrai man naudingas dalykas.

Labiausiai patiko šis variantas: http://skelbiu-img.dgn.lt/1_5_134765391/9-rusiu-grojancios-kanloneles-nuo-mazos-iki-didele.jpg

Pilnas skelbimas: http://www.skelbiu.lt/skelbimai/8-rusiu-grojancios-kanloneles-nuo-mazos-iki-didele-19198991.html

Ar apsimoką imti, o gal dar ką geresnio turit pasiūlyt iki 105 litų (35eurų)? Be to ar gal kas pirkot? Patikimas?

P.S. KOLONĖLĖ TURI BŪT NEŠIOJAMA (PORTABLE).

Redaguota , nario Iždininkas

Visų pirma reikia mokėti naudotis jomis :D pvz aš už 5lt neveikenčia estar YOYO nusipirkau susilitavau laidus viskas veikia orei nzn gal prieš ~3metus pirkta naudota dar pas mane naudota buvo ir gražiai švariai groja :D

O dėl to tai reiktų žiūrėt ne į išvaizda o kokie stiprintuvai,dalys sudėtos :)

pasižiūrėk pagal decibelus,išeinamaja galia,Grojimo laika ir pirk kuri geriausiai atitiks tau :)

****Do Apyrankės**** Fb:
(redaguota)

Visų pirma reikia mokėti naudotis jomis :D pvz aš už 5lt neveikenčia estar YOYO nusipirkau susilitavau laidus viskas veikia orei nzn gal prieš ~3metus pirkta naudota dar pas mane naudota buvo ir gražiai švariai groja :D

O dėl to tai reiktų žiūrėt ne į išvaizda o kokie stiprintuvai,dalys sudėtos :)

pasižiūrėk pagal decibelus,išeinamaja galia,Grojimo laika ir pirk kuri geriausiai atitiks tau :)

Aš jau viską ten atsižiūrėjau, apgalvojau, kitų variantų ieškojau, bet neradau ir todėl ėmiau šitą (tiksliau planuoju imti jeigu geresnio varianto nebus) todėl konsaltavausi pas jus, nes tikiu, kad šiame forume yra apsišvietusių žmonių :)

Redaguota , nario Iždininkas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4092 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...