Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3823 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Forumo dizainas eilinis kaip ir kitu projektu nes visi naudoja šita dizainą o dėl serverio vieni syki užsidarėt tai ir kitus sykius tas pats bus. Nes jei serveris žlunga viena syki tai ir kitus sykius tas pats bus nei vienas savininkas tiek laiko neištraukia kad nemažai metu gyvuotu.

Tavo veidas eilinis.

Nene, sekmės bahūrai! :)

Asmeninis kanalas, kuriame rasit teikiamas paslaugas, patikimus asmenis, ir visą kitą!
discord.gg/M8g5u35

Einam visi į šitą projektėlį. O tu Kesha, vapšė ramus sedėk tam esfg.lt, pats užsidarinėjai 2-3 kartus, ką čia 2-3, gal 23 ir vistiek sėdi dabar maximum 15 žmonių. Gyvuoji tipo ilgai jau, o kam? Turbūt tik tam, kad pelnas eitų iš eilinių vaikų. :) RNG.LT <3

Taip tavo tiesa. Dėl dizaino gal yra panašių bet unikalus. Atsiimu žodžius o dėl projektų, kam reikia dėl jų ėstis visiems juk būna normalūs o ne tik vienas ant kito varom. Juk savininkai su kitais savininkais turi sutarti, o ne pliektis kaip mokam. Aš žinok asmeniškai kiekviena projektą palaikau ir tikrai nekonkuruoju prieš jūsų projektus ir t.t. Aš savo projektą žinot dėl ko laikau, o tiesiog čia mano pomėgis yra kažką kurti kad tiesiog norisi iš žaidėjų išgirsti tuos žodžius kad tave palaiko ir norisi vis geriau padaryti kad jiems tas žaidimas nepabostų. Aš tiesiog nenoriu ėstis su kitais nes man to nereikia. Nors visi žino kad mano projektas yra ilgai gyvuojantis ir nelabai ko pasiekęs per tokį laiką bet aš vis tiek siekiu tik savo rekordo o ne pagerinti kitų rekordus.

ah.thumb.jpg.9f447f580a722c01644eb31d0698d9ca.jpg

Projektas laukia jūsų http://eSFG.LT

Forumo dizainas eilinis kaip ir kitu projektu nes visi naudoja šita dizainą o dėl serverio vieni syki užsidarėt tai ir kitus sykius tas pats bus. Nes jei serveris žlunga viena syki tai ir kitus sykius tas pats bus nei vienas savininkas tiek laiko neištraukia kad nemažai metu gyvuotu.

Tu pirma pasižiūrėk į savo tą foruma tada spręsk apie kitus .

Nesiekite sekti senų žmonių žingsniais, siekite to, ko jie siekė :)

Sėkmės vyrai!

Mes nesiekiam jų užsibrėžtų tikslų, ar jų pačių žingsnių. Mes turime susidarę savo tikslus, ir juos įgyvendinsime. Pirmasis buvo sukurti forumą, turėti vieną moderniausių forumo dizainų Lietuvoje - padaryta. Antrasis buvo ir yra sėkmingai startuoti ir surinkti bent 50 žmonių kiekį, mums to pakaktų iki pilnos laimės, aišku, daugiau niekada nėra blogai. :)

Ačiū !

cleanlogo.png

• Parašė po 7 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3823 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...