Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3660 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

las-venturas

šitame serveryje žaisti nepatarčiau, užsiregistravau kadangi draugas buvo skolingas šiek tiek pinigų nutarėm, kad atiduos LV pinigais davė 1 milijoną, pagalvojau kodėl gi nepadvigubinus šios sumos todėl pradėjau žaist kauliuką viskas daėjo iki tiek, kad laimėjau net 11mln aišku buvo ir ne vienas pralaimėjimas.. kitas diena iš manes buvo atimtas vartotojas, o priežasties taip ir nesužinojau.

tad serveris tikrai ne iš geriausių.

Jap, tame ir esmė, kad tik kabutėse "kiečiausias". Kaimelių projekte, tu galėsi skristi į kosmosą ir rinkti "kosmines" medžiagas, o vėliau iš jų pagaminti narkotikus.

Tu čia ko prie manęs kymbi kiekvienoje temoje?

Ar tave kas nors čiulbina? Eik pamokų ruošt proto man nepisęs.

Ar ant tiek pavydas bamba griaužia,kad su savo durna galvą nesugebėjai niekad nieko gero padaryt ar iš to užsidirbt???

Oho, puikus administratoriaus pavizdys. Ar ir mane dabar užblokuosi už tai, jog sakau tiesą ir tave žeidžiu? :D Pavadinčiau tave vaiku, bet esi jau perlipęs N-18 ribą ir vis dar sėdi tokiuose forumuose, lendi į tą sa:mpą kaip musė prie šudo. 

Eik mamai pasiskųsk.

Ar ir tave užblokuosiu? O ką aš buvau užblokavęs? 

O tiesa pasakius man užtenka 10 sekundžiu išvyt tave iš čia ir nuo to man nebus nė šilta nė šalta.

Tu čia ko prie manęs kymbi kiekvienoje temoje?

Ar tave kas nors čiulbina? Eik pamokų ruošt proto man nepisęs.

Ar ant tiek pavydas bamba griaužia,kad su savo durna galvą nesugebėjai niekad nieko gero padaryt ar iš to užsidirbt???

Manau tokius žodžius kaip "proto man nepisęs" reikia slėpt...

Negražus pavyzdys negražus...

beto srr už free post bet geriausias serveris būtu soc > StoryOfCities.LT bet kadangi jo nėra ir cj net nebus :)

Live For Speed Project s2/s3 NEW 2025 IF ONLINE CLICK > isonline.Ssaint.gif < [INFO]
Mes jau discord'e! Prisijunk: To discord.gg
Kanapės auginimas : www.fb.com/kanapeofficial

:D :D Nu mandruolis už laido prikepęs tu ten. Šūstras mamas, tėvus prikišinėt. Eik savo merginai / žmonai ir vaikui dėmesį skirk supuveli tu.

Kiek daug žinai apie mane vaikas supistas.

Gaila,kad tokie gnydos kaip tu tik klaviatūra sugiaba maigiot, nes realybeje buna patyčiu objektas.

Prikrautum į pampersą pamatęs mane ne už laido :))

Manau tokius žodžius kaip "proto man nepisęs" reikia slėpt...

Negražus pavyzdys negražus...

beto srr už free post bet geriausias serveris būtu soc > StoryOfCities.LT bet kadangi jo nėra ir cj net nebus :)

Aš irgi žmogus kaip ir visi čia ęsantis. Ir mano nervai irgi negeležiniai kai kaškoks pienburnis kiekvienoje temoje mane provokuoja jau nebesusilaikiau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3660 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...