Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Negalima prašyti ar platinti betkokių žaidimą (multiplayer) palengvinančių programų ir scriptų! Kitaip bus taikoma 1.21. taisyklė

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3666 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Reikia atjunkt interneta kai prašo prisijungt prie social clubo protai jus, man viskas veikia, prieš jungiant, atjungiu interą, ir viskas kuo puikiausiai. 

http://www.torrent.ai/lt/t445743-Zaidimai-Priedai-Grand-Theft-Auto-V-CrackOnly-P2P-Version-2.0va prašau paaiškinimas kaip pasileist.

Yep, pas mane toks pats crackas yra. Kur newyorkas buvo numetes fotke to laucher. Aš atjungiu irgi antivirusine, nes ten ant .ini failiuko reguoja o be jo žaidimas nepasileis.. Dėl to jam ir erorus meta nes reikia atjungti antivirusine..

blogas crackas man tas pats buna siųskis toki: "3DMGAME-Grand.Theft.Auto.V.Update.2.and.Crack-3DM" Nepyk neturėjau laiko ikelti linko nu nemažas vaikas googleje ivesk parsisiusk :)

Taip, jo blogas crackas, kur linka numetiai aš tokį naudoju ir viskas puikiai veikia. Nemeta jokių social club x.x

(redaguota)

mhmm... atsisiunčiau aš cracką, susitvarkiau kad netrintų to 3dmgame.dll failo bet atidarius launcher'į pradeda įrašinėti kažkokias programas. reikia jas įrašinėti ar ne? :)

ps. įsirašiau aš tas programas, bet įrašius meta štai ką ; S58Bluh.jpg

Redaguota , nario newyorkas

mhmm... atsisiunčiau aš cracką, susitvarkiau kad netrintų to 3dmgame.dll failo bet atidarius launcher'į pradeda įrašinėti kažkokias programas. reikia jas įrašinėti ar ne? :)

ps. įsirašiau aš tas programas, bet įrašius meta štai ką ; S58Bluh.jpg

Nieko panašaus nėra išmete 

• Ridas užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3666 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...