Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Parduodamas IP BOARD dizainas (CS 1.6 tematikos, 3,8 eurai)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3684 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, kaip ir supratote iš temos pavadinimo, yra parduodamas IP BOARD dizainas.

Dizainą patį galite GYVAI apžiūrėti nuėję šiuo adresu: http://khaxas123.16mb.com/ipboard/

Už dizainą norėčiau gauti 3,8 euro bankiniu pavedimu (Swedbank)

Dizainas nėra niekur platintas, jis buvo naudojamas tiktai mano projekte, kuris žlugo prieš daug laiko, taip, kad jisai kaip ir yra "ūnikalus".

Norėdami užduoti klausimus ar tiesiog susisiekti su manimi galite skype, kuris yra gytis_live arba tiesiog parašyti čia.

Nusipirkus dizainą, jei nemokate jo uždėti ar tiesiog norite ką nors pakeisti jame - galėsiu jums padėti.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Taip pat yra parduodamas dizainų komplektas (jį galite pamatyti nuėjus adresu http://code-lt.eu/forum/daug-dizainu,f1936,pid150#post_150) už 3 eurus. Jei pirktumėte šį dizainų komplektą ir IP BOARD dizainą, kaina būtų 5,8 euro bankiniu pavedimu.

Redaguota , nario fRisky.
  • Teigiamai 1

Sveikas atsiprašau už tokį komentarą tačiau turiu klausimą ar dizainą kuriai pats ar tiesiog redagavai? Mielieji šios temos lankytojai norėčiau jums pranešti, jog šis dizainas yra paplatintas ir čia yra tiesiog truputi paredaguotas ir pridėti tie pasirinkimai viršuje, neapsimoka šio darbo pirkti už tokia kainą 1€ ir šis dizainas jūsų, o galbūt tuoj padarysiu tokį patį ir padalinsiu nemokamai.

Nieko asmeniško fRisky. - tačiau pardavinėti padalintus dalykus nėra gražu!!!!

(redaguota)

Sveikas atsiprašau už tokį komentarą tačiau turiu klausimą ar dizainą kuriai pats ar tiesiog redagavai? Mielieji šios temos lankytojai norėčiau jums pranešti, jog šis dizainas yra paplatintas ir čia yra tiesiog truputi paredaguotas ir pridėti tie pasirinkimai viršuje, neapsimoka šio darbo pirkti už tokia kainą 1€ ir šis dizainas jūsų, o galbūt tuoj padarysiu tokį patį ir padalinsiu nemokamai.

Na keistoka, IPB dizaina uz 4 eurus... kazkokia nesamone, dizainai vaiksto po 30-40 euru, o cia uz 4 eurus... Jaigu butu jo darytas tikrai uz tiek neparduotu, iskarto yra itarimas...

Redaguota , nario 4NEX.LT - Mantas / Š.

Hello, U WOT M8?

(redaguota)

:D Jūs turbūt juokaujat?

Šis dizainas mano kompiuteryje "dulkėja" jau visus metus.

Padaryk ir pasidalink tada, kai pasidalinsi tokiu pat, išimsiu iš pardavimo.

:D 1h ir nuripintas :D

Tau tas pats galioja.

Na keistoka, IPB dizaina uz 4 eurus... kazkokia nesamone, dizainai vaiksto po 30-40 euru, o cia uz 4 eurus... Jaigu butu jo darytas tikrai uz tiek neparduotu, iskarto yra itarimas...

Šį dizainą aš jau bandau parduoti pusę metų, buvau kūręs labai daug temų su juo - niekas nepirko, bandžiau per skype pramušt - niekas nepirko. Kam man jį parduoti už 40 eurų, kai aš jį pirkau už 10 litų prieš metus?

Tai jei Jūs norit pirkt jį už 30 eurų - prašom, bet parašyt yra lengviau nei padaryt.

Suraskit tokį dizainą ir įdėkit čia jo nuotrauką.

P.S: Ne aš kūriau jį.

Redaguota , nario fRisky.

Nieko asmeniško pranešu iškarto fRisky jau gali išimti iš pardavimo arba pardavinėti tačiau štai dalinuosi nemokamu darbu iškarto nekritikuokite ko nėra ir kas nėra, nes vis dėl to čia yra nemokamas darbas todėl atsiminkite jis nebus parduodamas ar nebus taisomas tiesiog parodžiau truputi, kad tikrai sugebu tai padaryti ir šioje srityje esu tikrai nemegėjas.

Taip pat šiame dizaine bus keletas klaidelių tačiau jį padariau per 7 minutes vis dėl to patys pamatysite panašus į tą tik turi keletą klaidelių:

1. Nėra prisijungimo paletės (kuri yra pas fRisky).
  2. Sukūrus tema nepadarytas Frontas (Posted laikas.....).
  3. Visiškai skiriasi šriftas, tačiau galite jį pasikeisti.
  4. Kitaip atrodo paieška.

Parsisiųsti galite svetainėje www.wapas.lt  <----- Atlikti darbai skiltyje!!!

cs-world.png

fRisky. - Taigi palik pardavime tą savo dizainą, nors ir paplatinau tai nereiškia, jog nesurasi savo pirkėjo. Žmogau tavo dizainas dar geresnis, nei šitas nes jame nėra daug daug dalykų ir turbūt gerai apžiūrėjęs pamatysi pats. Visų pirmą palygink mano darbą su savo tu turbūt dirbai prie jo ilgai ir nuobodžiai, o aš tik nukopijavau, bet ne visiškai viską.

Mano dizaine nėra daug įvairiausių sistemų, prisijungimo normalaus ir panašių dalykėlių. Vis dėl to prie dizaino sėdėjau duok dieve 5-10 minučių jeigu šnekant rimtai. Bet manau vis tiek surasi kas nupirks tavo dizainą ir dėl to gali nesurūpinti ir pilnai palikti pardavime.O - Arnas akivaizdžiai matosi, renkasi pranešimus ir komentuoja nesąmones, net neperskaitęs....

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3684 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...