Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3713 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

rEFLeqs.jpg

Taigi dauguma besidominčių GTA 5 sulaukė progos išbandyti netik patį žaidimą o ir galimybę naudotis MP rėžimu.

Sakot jog tai Fake? Tuomet jus nuvilsiu, tai nėra Fake. Jei Rockstar sektų naujienas internete, apie jų sukurtą GTA 5 jaučiu daugumai iš jų pasidarytų bloga. Pagaliau sulaukėme updato kuris leidžia jungtis į MP rėžimą, veikia stabliai ir nemėto iš tinklo rėžimo. Dauguma kurie komentavote ar kitaip sakėte kad neverta siūstis GTA 5 klystate. Mano nuomone oficialus UPDATE kurį padarė auksarankiai išties geras ir stabilus. Norite išbandyti, tuomet siūlau jums paskaityti apie tai šioje temoje iš kurios ir parsisiūsite šį gėri. Sėkmės ir važiuojam. Taip pat laukiu kritikos ir komentarų tiek čia tiek oficialioje mano kurtoje temoje. Gero žaidimo sutaupysite 50 € užimama vieta 59.91 GB

• Teigiamai 5
  • Neigiamai 1

----------------------------------------------------------------------------------

Likimas stebūklingas - Likimas suveda!

----------------------------------------------------------------------------------

@Vycka_Bmw

• ,

FAKE garantuoju :D . Net neverta siustis.. R.G Games torrentas idetas.. Toki pat siunciau is kickass.to lygiai toks pats torrent. Pries siusdamas is autoriaus link torrent isijungus programa klausia ar norit pakeist esama torrent. Zaidimo metu ONLINE NEVEIKIA. Reikalauja RS Social Club authorization kodu. Totalus mulkinimas... 

(redaguota)

FAKE garantuoju :D . Net neverta siustis.. R.G Games torrentas idetas.. Toki pat siunciau is kickass.to lygiai toks pats torrent. Pries siusdamas is autoriaus link torrent isijungus programa klausia ar norit pakeist esama torrent. Zaidimo metu ONLINE NEVEIKIA. Reikalauja RS Social Club authorization kodu. Totalus mulkinimas... 

Jei turi panasia struktura torrenta nereiskia jog neveikia MP rekomenduoju pasikeisk esama

ir isties pamatysi jog ne Fake kaip sakai pusbrolis losia be problemu viskas eina online sedi kelinta nakti jau

Redaguota , nario Andrey_Barnett

@Vycka_Bmw

Jei turi panasia struktura torrenta nereiskia jog neveikia MP rekomenduoju pasikeisk esama

ir isties pamatysi jog ne Fake kaip sakai pusbrolis losia be problemu viskas eina online sedi kelinta nakti jau

Torrentas paskelbtas : Parašyta Šiandien, 04:29 PM

Tai kiek jau naktu zaidzia tavo PUSBROLIS? :D

Ir noriu paklaust o AR PATS ATSIUNTEI IR TESTINAI AR VEIKAI AR NE

Koks tas updeitas, kas jį padarė?

Typo MP yra bet jo nera ir nebus dar tikrai :D Uzmate kad parasyta MP ir sako kad jau veikia :D Aiskina kad kelias naktis jo pusbrolis "zaide ta MP" nors torrentas papostintas tik siandien 04:00 :D 100% bereikalingai naudosit vieta dar papildomiems 60GB. Nors darykit ka norit as zinau ir esu isitikines kad MP N.E.V.E.I.K.I.A kol kas! Aciu uz demesi. PEACE

(redaguota)

Typo MP yra bet jo nera ir nebus dar tikrai :D Uzmate kad parasyta MP ir sako kad jau veikia :D Aiskina kad kelias naktis jo pusbrolis "zaide ta MP" nors torrentas papostintas tik siandien 04:00 :D 100% bereikalingai naudosit vieta dar papildomiems 60GB. Nors darykit ka norit as zinau ir esu isitikines kad MP N.E.V.E.I.K.I.A kol kas! Aciu uz demesi. PEACE

Na kodel tu esi tuo tikras kad neveikia, aš žinau jog veikia pats pas ji zaidziau nereiskia kad naujiena parasyta siandiena. Mes kol neišbandom žaidimų jų tiesiog nededam o jei esi isitikines kad neveikia rekomenduoju parsisiusti ir pabandyti

Redaguota , nario Andrey_Barnett

@Vycka_Bmw

Na kodel tu esi tuo tikras kad neveikia, aš žinau jog veikia pats pas ji zaidziau nereiskia kad naujiena parasyta siandiena. Mes kol neišbandom žaidimų jų tiesiog nededam o jei esi isitikines kad neveikia rekomenduoju parsisiusti ir pabandyti

Dvieju zmoniu nuomone labai yra silpna galiu pasakyt. Asmeniskai jus cia man pirmi pamatyti kurie pasiskelbe apie neva MP rezimo atsiradima :D Tiesiog leiskim kitiems pasireikst ka jie galvoja. Gal kazkas turit atsisiuntes GTA V MP Update? Pasidalinkit :)

Aš ir pats lošiu viskas veikia, nesuprantu kas yra?

Gal kokiu screenshoot ar kazkokiu idomesniu dalyku pasidalinsit. Jei is tiesu veikia :) Bet kaip minejau sulauksim kitu zmoniu nuomoniu tada bus matyt :) Nebenoriu cia "freepostint daugiau" seksiu tema nes pats laikas jau kalbet apie MP rezima ir ziuret ar jis yra ar ne. 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3713 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...