Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3685 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Rep auka, sorry del to , kad rašyt crep maladėc, to nedarysiu, nes nežinau taves, ir tai būtu klaidinga info.

Nepatinka nerašyk,nieks neverčia,jetus.. Nelošiu aš to LMG.lt Nepatinka,lošiu tokį kaip GTALG.lt (Nereklama).LMG.lt Per daug žaidėjų neįmanoma pažaist...

Yra žmonių, kuriems trumputė akimirka gali suteikti daugiau džiaugsmo, nei kitiems visas jų gyvenimas.

STEAM

187cc7d5ae9e7b522e4bc3e6b57c8857684.png

Na,kaip minėjo feikaz,tu esi rep auka,ieškai kas uždėtų rep. Antras dalykas,kuris man nepatiko šiame konkurse,viskas išmetyta,labai neįdomu skaityti,per didelis teksto dydis. Trečiasis dalykas,įrodyk,jog tu esi mldc,ir aš tada tą ir parašysiu,na,o kol neįrodysi,neturiu teisės rašyti to apie tave,nes tada rašyčiau visišką melą. Ketvirtas dalykas,jei aš renkčiau konkursą,aš nerašyčiau: Kai bus 20 naujų pranešimų,aš paskelbsiu laimėtoją. Aš tavo vietoj rašyčiau: Konkursas vyksta iki 2015.04.xx. Penktas dalykas,prie ko galiu prikibti,kad tu nefilmuosi nugalėtojo rinkimo,na o tokiu būdu,tu gali išrinkti savo draugą laimėtoju. Na,čia tik mano nuomonė,tu gali į ją krepti demėsį,ar nekreipti,aš parašiau,sugaišau 3 min rašydamas,jog kitą konkursą darydamas,pasinaudosi mano rekomendacijom.

Ačiū už dėmėsį.

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 2

Cr3p'is Mldc (420)

• Teigiamai 1

4cd6baba5990a40a5c93403db41e3860618.png

*Atmink,galva zapaskės neturi.*

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3685 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...