Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3723 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Nežinau... Aš kaip esu vaikas ir man mokėti už kažkokį žaidimą 60 ar kiek eurų ? Jeigu galima pažaisti visai normaliai nemokamai...

Jei žaidimas tikrai užims tau laiko ir manai kad nepasigailėsi nusipirk jopapa o ne ant cigarečių ir alaus leisk.

HARD-UCP comming soon.

Aš tik pasidalinu naujiena. 

Nu jo dalinkis :D kaip ir visas facebookas. Šito forumo dauguma perka žaidimus, o ne ubagauja laukdami kažkokio cracko kuris tau rodys STILL LOADING. Jei nepastebėjai visusose crackuose parašyta jei patinka žaidimas nusipirk.,

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 3

HARD-UCP comming soon.

(redaguota)

Dabar manau supratot kodėl ant PC nenorėjo leisti :D Nes tokie freebiai pasiėma ir giriasi kad pereina game :D Kai paklausi ar turi legalų sako ne. :D Nepagailėkit euro ;/ jei pražaidžiamas laikas tikrai atsipirks :)

Redaguota , nario URAGANAS
  • Neigiamai 1

HARD-UCP comming soon.

Dabar manau supratot kodėl ant PC nenorėjo leisti :D Nes tokie freebiai pasiėma ir giriasi kad pereina game :D Kai paklausi ar turi legalų sako ne. :D Nepagailėkit euro ;/ jei pražaidžiamas laikas tikrai atsipirks :)

Tiksliai į tašką kodėl visos kompanijos kada nors užsidaro? Nes jūs moliai piratai neatperkat gaminimo išlaidų ir neduodate pelno tai po to neverkit kai pasakys "GTA neturi pasiekti PC" nes tai tik tų piratų molių dėka

• Teigiamai 2
(redaguota)

Koks tikslas pirkti žaidimą, kai jame yra tik singleplayer'is arba/ir šūdinas multiplayer režimas? (Nekalbu apie Gta) Taip galima pirkti žaidimus, bet pirkčiau tik tuos, kurie turi gerą multiplayer režimą. 

Tiksliai į tašką kodėl visos kompanijos kada nors užsidaro? Nes jūs moliai piratai neatperkat gaminimo išlaidų ir neduodate pelno tai po to neverkit kai pasakys "GTA neturi pasiekti PC" nes tai tik tų piratų molių dėka

Arba dėl to ,kad žaidimas yra šhh. ^^  

p.s tik nereikia sakyt ,kad pats niekada nesi piratavęs ;)

Redaguota , nario EvilEye

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3723 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...