Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3634 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Tas HeiC iš ankščiau aš jį žinau, tik nenorėjau prasitarti kaip buvo vLRG.LT pagrindinėj komandoj maniau normalus bus, pasikeitė, bet *Myliu SuperGames.lt* buvo vaiku ir liks, jis dar sako kad aš ripinu darbus, siunčiuos PSD ir pakeičiu pavadinimus, Jis *Myliu SuperGames.lt* nei pavadinimų nepakeičia ir rašo NO RIP By HeiC. Čia apie jį eiles čiurlionio kūrt galima... Rimtas kentas atsirado, primeta čia forume erelis bum bum ir erelis be sparnų. Sėkmės ateityje, nuoširdžiai BY KarolisZIP.

Paaiškinau situacija.

Žmogus kabino makaronus man virš menesio kaip jis dirba ir kaip jis viską padarys. Finalas toks,kad jis tik CS GO kiekviena diena žaidė arba nemokėjo padaryti tam tikrų dalyku, tačiau bijojo tai pripažinti :)

HeiC (Karvūte) - čia jo slapyvardis atrodo :DD....

CS:GO tai ir taip aišku buvo  nes paprašiau jog padarytu pora benneriu tai padarė per 2sav ;d...

Tai tikriausiai nepasiūliai gero atlygio už kodavimą, dėl to ir ūžtruko. 

Tiksliau, kas skelbėsi, kad padarys forumo dizainą ? Savo būsenos atnaujinime rašė, padaro gražų dizainą. Kai rašiau jam reikėjo reklamos tik forume ir viskas. Turėjo visą mėn. Sakė savo padarys. Kur jis iki dabar? Likęs buvo su dahuje bugų

Tas HeiC iš ankščiau aš jį žinau, tik nenorėjau prasitarti kaip buvo vLRG.LT pagrindinėj komandoj maniau normalus bus, pasikeitė, bet *Myliu SuperGames.lt* buvo vaiku ir liks, jis dar sako kad aš ripinu darbus, siunčiuos PSD ir pakeičiu pavadinimus, Jis *Myliu SuperGames.lt* nei pavadinimų nepakeičia ir rašo NO RIP By HeiC. Čia apie jį eiles čiurlionio kūrt galima... Rimtas kentas atsirado, primeta čia forume erelis bum bum ir erelis be sparnų. Sėkmės ateityje, nuoširdžiai BY KarolisZIP.

Tylėk, riper'i, visi jau tave žino...

(redaguota)

Nesuprantu tokiu zmoniu :D jei kasko nemoki, kam cia malti atsiprasant suda? Nemoku - viskas aisku. Nenoriu - nereikia. Bet jei jam tai pirmas kartas manau galima atleisti zmogui ir leisti jam pasitaisyti :) nu negrazu, is zmogaus gauni pasitikejima, atsidekoja nepagarba, o bando tik prinerti. Tai patarimas- jei nenori - nedaryk. Nemoku - nemeluok.

Redaguota , nario Armani`

I'm bad karma -rep

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3634 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...