Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3722 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Žodžiu viskas buvo taip, aš jau vakar buvau pamatęs, kad neina prisijungt prie FTP, directadmin ir hostingas.in, iš kart parašiau hostingas.in administracijai ( neatrašė iki šiol ), kad buvo pavogtas domenas, tuo pačiu parašiau ir sancio, jis bandė visaip atmazintis. Tačiau, iš kur aš žinau, kad tai jie pavogė mano domeną? Iš elektroninio pašto. Kadangi jie neprotingai pasielgė, ir davė slaptažodžio priminimo request'ą, o aš pažiūrėjau laiško apačioj ir pamačiau IP, kurį čia tikrai paskelbsiu ir man nerupės jokie įstatymai, jei jie taip daro. Praradau galima sakyt viską, nuo unikalaus IPB forumo dizaino, iki pačių svarbiausių failų, domeno. Vis dėl to, nežinau ar sancio apie tai žinojo. Bet cmon, apie tokius dalykus visada kalbama, o sancio buvo vienas patikimiausių mano pažystamų žmonių.

IP: 78.58.105.95 

Be to, įvedus IP adresą į google, iškart išmeta SAL.Lt ( testuoja turbūt ant localhosto )

Prašymo siuntimo laikas: 2015-04-09 15:00

Padaryta žala: 70€ - 90€

Be to, kaip matome, dabar rpgLIFE nukreipia į SAL. Tad nepasitikėkit jais. Kaip man bus viskas grąžinta iki paskutinio dalyko, tuomet ištrinsiu temą.

Nuotraukos:

http://prntscr.com/6scfto( pokalbis su sancio - 1 )

http://prntscr.com/6scfyh( pokalbis su sancio - 2 )

http://prntscr.com/6scgbs( elektroninis laiškas nuo hostingas.in. )

cleanlogo.png

• ,

Pirma, reikia kai pirkai kad perrašytų domeną tau nes tikriausiai domenas yra kitos žmogaus vardu jis pateikęs savo asmens dokumentą, atgauna domeną , užjaučiu.

Kaip ir rašiau į skypę, šį mėnėsį planavau tai padaryt.

Okay žinosiu. Didelė žala tau :(

Žala didelė, nes tikrai yra ne vienas unikalus dalykas ten. Domenas bene mažiausiai man reiškia.

cleanlogo.png

(redaguota)

Hmm , nepasisekė aš taipat maniau kad jis patikimas dabar žinosiu , užjuojauta

Redaguota , nario -Shift'as.

Kai buvau mažesnis, aš susikišdavau rankas po maike ir sakydavau kitiems, kad neturiu rankų. Restartindavau video žaidimą, kai jausdavau, kad pralaimėsiu. Miegodavau su visais pliušiniais žaislais, kad nei vienas nesijaustų atstumtas. Turėjau tą rašiklį keturių spalvų ir bandydavau iškišti visas spalvas vienu metu. Įpildavau limonado į kamštelį ir apsimesdavau, kad geriu alkoholinį gėrimąSunkiausias sprendimas, kurį reikėjo priimti, tai kurį nintendo žaidimą žaisti. Laukdavau už durų, kad kažką išgąsdinti, bet neišlaukdavau, nes atsibosdavo arba užsimanydavau į tualetą. Apsimesdavau miegančiu, kad nuneštų mane į lovą. Manydavau, kad mėnulis seka mano mašiną. Žiūrėdavau stiklu bėgančius lietaus lašelius ir įsivaizduodavau, kad tai lenktynės. Įsijungdavau kompiuterį vien tam, kad papiešti per Paint. Vieninteliai netikri draugai buvo tik tie nematomi. Dainuodavau duše. Prarydavau vaisių sėklas ir bijodavau mirti, nes medis išaugs mano pilve. Turėdavau sumuštus kelius vietoj sudaužytos širdies. Prisimenu, kai mes visi buvom vaikai ir negalėjom sulaukti kada užaugsim... Ką, po galais, mes sau galvojome?

prie ko čia aš? Aš RPGLIFE.lt domeno net prisijungimų neturėjau. Užmokėjai už domeną kuris net nebuvo ant tavo vardo perrašytas ir dabar čia sakai pavogė jį. Hell no, kur sutartys, kad jis buvo nupirktas? Kur domeno savininko vardo perrašymas į tavo? NĖRA, nu ir fsio. 

O aš čia ne prie ko, kaip ir sakiau net prisijungimų neturėjau. 

graphic.png

prie ko čia aš? Aš RPGLIFE.lt domeno net prisijungimų neturėjau. Užmokėjai už domeną kuris net nebuvo ant tavo vardo perrašytas ir dabar čia sakai pavogė jį. Hell no, kur sutartys, kad jis buvo nupirktas? Kur domeno savininko vardo perrašymas į tavo? NĖRA, nu ir fsio. 

little fagg sancio, tu zinai kas tai padare, bet dar turi matau uzstoji ji, how sad can it be?

Domenas buvo gautas iš Dovydo B. jis negalėjo niekaip atsigrąžint. TOMiS susitarė su Augustu, kad atsigrąžintų domeną. Aš jau vakar tau rašiau, kad nebetinka prisijungimai. Tau buvo *Myliu SuperGames.lt*, ok man db irgi. Apie sutartis ir perrašymus: kai tu perki ką nors, kaip steam acc imi sutartis? Būtent. O perrašymas būtų įvykęs šį mėnesį.

cleanlogo.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3722 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...