Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4115 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Parduodu STEAM Account'ą.

STEAM'E yra 5$, inventory 5 CS:GO raktai ir porą ginklų, bei Dota 2 Coureris vertas 6,99$ vadinas Nimble Ben Legendary galit patys pažiūrėti kiek jis vertas, bei SET'AS Nether Lords vertas 3,99$ viską pirkau pats.

Library vienas žaidimas CS:GO. STEAM NO VAC BAN.

Taipogi greit atsidarys STEAM MARKET.

Kainą: Sutartinė.

Atsiskaitymas: Bankų/Paypal/Paysera.

Domina keitimai pasiūlymai iš jūsų pusės.

Susieksit per skype galėsiu viską aprodyti per skype vaizdą. 

Redaguota , nario Hypocrite

839c017d9b56930e031f9d9235038a11877.png

Prisistatymas: http://www.supergames.lt/topic/215517-hypocrite-prisistatau/

Skype kontaktai ID: hypocritesx

Žadėjau pirkt acc ,bet nenorejo eit su tarpininku. Parašiau -kodel? ,atrašė -todel. Ir veliau išmete iš kontaktų ,kai parašiau" scamint bandei?" Nepatikimas nors ir turi atsiliepimų 9

Jau ankščiau taremės, kad per maxima man duosi diena pinigų nebūvo ir už melavimą nenorėjau turėti daugiau su tavim reikalų. 

839c017d9b56930e031f9d9235038a11877.png

Prisistatymas: http://www.supergames.lt/topic/215517-hypocrite-prisistatau/

Skype kontaktai ID: hypocritesx

Jau ankščiau taremės, kad per maxima man duosi diena pinigų nebūvo ir už melavimą nenorėjau turėti daugiau su tavim reikalų. 

Pradžioje jau tu bijojai eiti su tarpininku rašei neisiu ,nes esu patikimas. būtum patikimas ir butum ejas su tarpininku. Šiandien vis dar reikejo tau pinigų parašei "nueik į maxe ir parasyk kitaip neparduosiu". Pasiuliau eiti su tarpininku ,bet kai tu esi scameris tai ir bijojai eit. Paskui nieko neatrašęs(neatsakęs mano klausimo) išmetei iš kontaktų. Išvados buvo ir pradžioje kai dar su acc lošei normaliai lyg jis dar butu naudojamas ir neparduodamas. Sekmes ką kita scamint

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4115 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...