Peršokti į turinį
Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

CS:GO cs-dmg.lt projektui reikalinga komanda.


Annūbis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3185 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki visi taigi pristatau savo cs:go projektas cs-dmg.lt,tinklalapio pavadinimas bus keičiamas nes jame bus dar atidaryti kito pobudžio serveriai kaip GTA IV ir gal kitų sugalvosime.Taigi projektas dar nėra atsidaręs tiktais svetainė,bet projekto atidarymas greitu metu numatomas,negaliu tiksliai skelbti kada.

 

Kaip isikurė šis projektas mano akyse?Taigi galvojau ką kurti ar cs 1.6 ar cs:go.Na ilgai galvojau žaidžiau tiktais cs 1.6 nes steam reikia turėt kad žaisti cs:go,bet to nepadariau nenusipirkau.Bet atėjo dienos kad pradėjau žiet video man patiko,kaip šaudė kitus nauji mapp nauji ginklai nauji skinai ir visa kita,mane privertė sudvejoti.Taigi praėjo 1mėnuo ir aš susistiprinau,ir pasakiau jog bus kuriamas cs:go projektas.

 

Mūsų svetainė yra:www.cs-dmg.lt jinai bus laikina kada man baigsis domeno laikas,pakeisime į kita pavadinima,nes kaip ir minėjau turėsime ne viena projekta o daugiau,taigi reikės nuolatinės svetainės pavadinimo kuris išsiskirtu kaip žaidimams skirtas.

 

projektui reikalinga darbšti gera sažininga komanda,joje ieškomi Prižiurėtojai,moderatoriai,reklameriai,taipogi atsiminkite čia ne kažkoks eilinis projektas,kaip visi galbūt manysite bet ir projekto dalis t.y (prižiurėtojai,forumo moderatoriai,reklameriai) jiems už padarytas pastangas,bus atsidekojama Eurais.

 

Kodėl apsimoka rinktis mus? - Mes neesame eilinis projektas,tiesiog pas mūs vis padaugės žaidimų projektu,dabartinis bus cs:go paskui išleisime GTA IV projekta,bet bus ant vienos svetainės pagr.puslapyje viska susirasite.Mes neapgaudinėjame pas mus bus sistemos,amxbans galėsite pirktis unban ar kitas paslaugas,mes esame maloni administracija padedame visais klausimais.Neužsidarysime po keliu savaičiu ar dienų,nes šį projekta žiurėsime rimtai,ir bandysime suteikti jūms garanta jog pasirinkote mus neveltui.

 

 

Projekto startas nežinomas,nenoriu skelbti kada tiksliai.Kaip viska susidarysime sistemas susivesime serveri paleisime,sutvarkysime foruma ir bus startas iškarto žinomas.

 

Svetainė mūsų pasiekiama: - www.cs-dmg.lt (laikina paskui keisime į mūsų naujaji pavadinima).

 

Pgr.administracija:
Karolis(17metų)
Kontaktai:
Skypė - karolisdz.(su tašku)

 

Ričardas(18metų)

Kontaktai:
rysiekas.(su tašku)

 

Ko mūsų projektui reikia.

Prižiurėtojų

Forumo moderatorių

Reklamerių.

 

Dėl svetainės - atliekami svetainės darbai maždaug darbo užbaigimo laiko nežinau,bet dvieju dienų bėgyje bus sutvarkytas visas forumas,idėtas standartinis dizainas skirtas cs:go,o paskui sudėsime savo paruošta dizaina.

 

Sekmės laukite nauju naujienų ateinantį šį mėnesi,plačiau susisiekite skype ir galėsime pabendrauti.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 4 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3185 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...