Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4096 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taiva dėlto čia tu į šį forumą tokius šūdus ir keli, kad galėtum maisto sau nusipirkt už tuos "doleriukus" ?

Duodu 100% tau net 12 nėra, jeigu tokias nesamonės kalbi. Visu pirma aš bent jau kažkaip uždirbu bei jau 85 Doleriukus kaip sakai uždirbes esu. O pagal tave žiuriu tai tik liežuviu moki malti o daugiau nieko. Maisto neperku nes jo ir taip pakankamai turiu šaldytuve, perku daiktus iš ebay pigiau ir parduodu Lietuvoje brangiau. Visgi kažkaip uždirbu iš kompiuterio, o ne žaidimus supistus žaidžiu. :)

(redaguota)

Duodu 100% tau net 12 nėra, jeigu tokias nesamonės kalbi. Visu pirma aš bent jau kažkaip uždirbu bei jau 85 Doleriukus kaip sakai uždirbes esu. O pagal tave žiuriu tai tik liežuviu moki malti o daugiau nieko. Maisto neperku nes jo ir taip pakankamai turiu šaldytuve, perku daiktus iš ebay pigiau ir parduodu Lietuvoje brangiau. Visgi kažkaip uždirbu iš kompiuterio, o ne žaidimus supistus žaidžiu. :)

OHOHOO :DD 85 doleriai, matyt "bagočius" palikai :) Ir per kiek čia laiko tuos 85 dolerius pasidarei? per 2-5 metus? Gal pradėk naują gyvenimą kurtis su tais 85 Doleriais :DDD Žaidimų nežaidžiu, o jei sužaidžiu, tai vieną kart į mėnesį su draugais ;) Bandei pavaidinti protingą, kad siuntiesi iš ebėjaus už pigiau. Visas šiuolaikinis jaunimas tik ir siunčiasi iš ebėjaus. Ir patikėk, tikrai nenoriu čia dabar veltis į tavo tuos vaikiškus išmastymus :)

P.S  Kaip tu gali užgarantuoti 100 proc. Jei tu manęs net nepažįsti? a?  Su kuo sueinu iš šio forumo, tikrai paliudys, kad man daug daugiau nei 12 ;)

Redaguota , nario Spe3d123
(redaguota)

Mačiau debilų, bet tokiu dar nematęs. Ne per 2/5 metus, o per 3mėn. Bet vistiek tai pinigai kuriuos aš gaunu nemokamai, tik sėdint, ir man tie 85 Doleriai tikrai nepamaišys. :) Krč matau, kad tu dar nesubrendes ir neturiu apie ka su tavim kalbėti. :)

:D tai ko čia toks "darbštuolis" dar vis kalba su "nesubrendėliu" ?  Vaikeli, aš su tavo tais 85 doleriai šikną valausi... Tu dar čia bandai kažką primest... :D Dabar gal ir tavo įvardinta tema atitinka tavo šiuos žodžius ;) Gerai, raminkis, baigiam čia teršt forumą...

P.S nenoriu nei čia girtis, nei čia ką, bet matai narys "DonSolva" labai jau aukštai kelia save...

Redaguota , nario Spe3d123

:D tai ko čia toks "darbštuolis" dar vis kalba su "nesubrendėliu" ?  Vaikeli, aš su tavo tais 85 doleriai šikną valausi... Tu dar čia bandai kažką primest... :D Dabar gal ir tavo įvardinta tema atitinka tavo šiuos žodžius ;) Gerai, raminkis, baigiam čia teršt forumą...

P.S nenoriu nei čia girtis, nei čia ką, bet matai narys "DonSolva" labai jau aukštai kelia save...

Man įdomu kiek pats uždirbi sėdi pats ant tėvų sprangu ane ?

LEAVED

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4096 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...