Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4098 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki iškilo bėda, kaip pastebėjote labai jau retai lankausi supergames, nes pastaruoju laiku nėra laiko.

Pradėjau galvoti į ateitį, ir atsirado laiko sukurti kažką naujo ir unikalaus. Šiuo atvėju pajėmiau pavyzdį iš pačio SuperGames.LT ir sugalvojau sukuri kažką šia diskuscijų linkme, bet kita tematika.

Padėkite sugalvoti projektui pavadinimą su šeis reikalavimais:

• Pavadinimas turi būti susijęs su programavimu, nesakau būtinai vieno dalyko, konkrečiai visų, bet būtinai programavimo.
  • Prašau pavadinimą pateikti .LT domeno atributika. (t.y. pvž: Pavadinimas.lt)
  • Pavadinimas turi būti patraukiantis ir unikalus, o ne eilinis ir visiškai netraukiantis akį.
  • Kandangi žinau čia iš jūsų yra labai daug PAWNO "programuotojų", iš karto sakau ne, apie Pawno pas mane neturi būti, net užsiminta.
  • Kalbos kuriomis bus keliamos diskucijos projekte, bus - JAVA, PHP ir pnš.

Patikęs man pavadinimas, bus panaudotas projektui, o asmuo juo pasidalinęs bus apdovanotas kokiu tai nors prizu. Didžiausia tikimybė piniginiu, nes daugiau neturiu ką pasiūlyti.

Visi kritikuojantys mano idėja yra nelaikiami šioje temoje.

Sėkmės.

Redaguota , nario Žukas.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4098 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...