Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3672 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Jezus, nepasitikekit, patikrinau ip, cia vienas ir tas pats dontbeidiot, cia jo accountai visi, nes tas zmogus kur sukure tema, teturi 5pranesimus ir pesky yra faucon vartotojai, krc jei reiks irodymu, kad apgavikas yra, man i pm, nes as jum tik gero linkiu, nenoriu, kad kazkas liktu apgautas.

Per telefona rasiau, nebuvo lietuvisku raidziu.

Redaguota , nario feikaz
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 5

Jezus, nepasitikekit, patikrinau ip, cia vienas ir tas pats dontbeidiot, cia jo accountai visi, nes tas zmogus kur sukure tema, teturi 5pranesimus ir pesky yra faucon vartotojai, krc jei reiks irodymu, kad apgavikas yra, man i pm, nes as jum tik gero linkiu, nenoriu, kad kazkas liktu apgautas.

Ka tu cia nusisneki.Prasau numesti irodymus, kad as kazka apgavau :) O ne smeizti cia :)

• Teigiamai 1

Šių vartotojų IP adresas yra skirtingas, tad deja... 

Užrakinu temą, vien dėl to jog duodu 90% jog šis žmogus jus nori apgauti. 

Patikimas, pirkau iš jo raktus ėjau pirmas. Rekomenduoju !

Čia rašai kad pirkai, o jo atsiliepime rašai kad pardavei, apsispręsk. :)

• Neigiamai 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3672 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...