Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

#1 Video pamoka (kaip pakeisti pinigus ir XP kai užserigistr

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5406 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Svečias

[youtubecom]

[/youtubecom]

Čia rodoma kaip pakeisti pinigu ir XP sumos davima naujam žaidejui.

Jei kas neaišku rašykit šitoje temoje.

Sory kad be muzikos :( geriau žiurekit per pačia youtube ir per visa ekrana nes sunkiai matosi kai mažas ekranas

Nemoku suformuluoti pamokos pavadinimo :D

Jei padejau +R3P

Pamoka MANO

Svečias
Kam atradinėt nauja dviratį? :) Šita pamoka durniui suprantama. čia nėr ką mkinti paršai eilutes kokias suirast ir viskas :DD(Duosiu rep už astangas ) :)) Jei galėsiu

Daraiu šia pamoka visiškai žaliems nes kai aš buvau žalias tokios pamokos ilgai ieškojau. ir esu gaves ne viena prašima kaip pasikeisti pinigus ir xp kai prisiregini. ir beto šitame forume tokios pamokos nemačiau

Svečias
:D aš tokia pamoka sukurčiau nieko man neduotu net + rep jis sukure iškart...

Kodel sakai kad negautum. aš pvz jei pamatau kad Video pamoka (neripinta) iškarto duodu +R3P nes idomiau žiureti Vido pamoka nei skaityti

Kodel sakai kad negautum. aš pvz jei pamatau kad Video pamoka (neripinta) iškarto duodu +R3P nes idomiau žiureti Vido pamoka nei skaityti

aš net ne ta prasme rašau aš kaip buvau žalias aš jau žinojau kaip vadinas ir kaip pakeisti bet per notepada dariau viska tai tai man neišeidavo

Svečias

aš net ne ta prasme rašau aš kaip buvau žalias aš jau žinojau kaip vadinas ir kaip pakeisti bet per notepada dariau viska tai tai man neišeidavo

jei ne per pwn darei tai kaip compiltinai?

Svečias

Kas skaityti nemoka tai taip :D ne ne juokauju man video visada geriau žiūrėti.

Jo per video daugiau susigaudai nes viska matai kaip kur daro

• Parašė po 7 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5406 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...