Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5184 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Apsigavau pirkdamas steam, žmogus, žinomas kaip CHAMPCUT pardavė jam VOGTĄ steamą. Įtarimą turėjau nuo pat pradžių, nes labai jau pigiai tuos steamus pardavinėja, po 15LT. Norėdamas jam sušikti šį "verslą" ir apsaugoti bent kelis žmones nuo jo apgaulių pateiksių visą man žinomą informaciją apie šį veikėją.

Skype nick'as: CHAMPCUT

mIRC nick'as CHAMPCUT

Jis yra #MANAGER kanalo aukštas administratorius, man net rodos įkūrėjas (irc.ktu.lt)

Jis turi labai patrauklų, bet ne ką mažiau apgaulingą tinklapį http://champcut.net

Tame tinklapyje rasite ir jo kontaktus, kur be mano jau išvardintų skype ir mirc nickų yra jo tel. nr. +37068468004, bei e-mail [email protected]

"SKYPE" Susirašinėjimas

1/9

skypekopakbis1.th.jpg

2/9

skypekopakbis2.th.jpg

3/9

skypekopakbis3.th.jpg

4/9

skypekopakbis4.th.jpg

5/9

skypekopakbis5.th.jpg

6/9

skypekopakbis6.th.jpg

7/9

skypekopakbis7.th.jpg

8/9

skypekopakbis8.th.jpg

9/9

skypekopakbis9.th.jpg

Pinigų pervedimo banko ataskaita

bankasv.th.jpg

mIRC žinutė pranešusi apie vogtą steam

steamvagis.th.jpg

CHAMPCUT Skype Profilis

champcutinfo.th.jpg

Tikiuosi, jog šis veikėjas daugiau nieko nebeapgaus :)

Kaip tai gražiai? :D Draugui pardavė ir iki dabar turi, bet ir ten jau neaišku ar jis vogtas yra, žiūrėk kurią dieną ir susigražins, o jei ne, tai pasisekė jam..

O aš pirkau dėl to, kad mano tam draugui pardavė, o apie vogtą steam net minties nebuvo, vis dėl to tokio kanalo, kaip MANAGER administratorius, galvojau rimtas žmogus, bet kaip matot NE.

Todel ir reikia verifinti savo email kad negaletu pw pakeist pavogus accounto, beto kai vogia steam buna fakeíniai steam community webai typo tu prisilogink su savo acc ir pw ir issirink 3 games, kai jus irasot login ir pw tai jie nukeliauja i txt failiuka Vagiliui. gaves loginus pakeicia pw( nebent verifines acc esi ir neis pakeist ) o poto ir pardavineja va kaip sitas Compcut.

mane buvo irgi apgave vogtus steam nusipirkau ir po 2 dienu steam acc is disabled, poto uz 50 LT Valve Complete Pack susiveikiau legaliai tai pofik jau ant tu pinigu buvo ;D.

Tai va zmones bukite atidus ir atsargus su tais steamais XD .

Svečias
Todel ir reikia verifinti savo email kad negaletu pw pakeist pavogus accounto, beto kai vogia steam buna fakeíniai steam community webai typo tu prisilogink su savo acc ir pw ir issirink 3 games, kai jus irasot login ir pw tai jie nukeliauja i txt failiuka Vagiliui. gaves loginus pakeicia pw( nebent verifines acc esi ir neis pakeist ) o poto ir pardavineja va kaip sitas Compcut.

mane buvo irgi apgave vogtus steam nusipirkau ir po 2 dienu steam acc is disabled, poto uz 50 LT Valve Complete Pack susiveikiau legaliai tai pofik jau ant tu pinigu buvo ;D.

Tai va zmones bukite atidus ir atsargus su tais steamais XD .

kaip reik veryfint?

• Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5184 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...