Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3695 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nu gal ir neblogai bet spalvos nlb tinka maximai , ir tos palmes nlb :D , nesu matęs maximoi palmiu .O taip tai neblogai

Labai gražus  interjeras 10/10.

visai patiko +rep , 8/10

Gražu ir darbo matau nemažai teko įdėt :D

Labai gražu, man patiko. Jeigu dar paskriptints, kad tos durys gražiai darinėtusi būtų tikrai wow...

Bent jau man tai labai patiko 10/10 :)

Viskas kaip ir gerai, bet pagal spalvas tekstūras nepasakyčiau, kad čia maxima :)

Ačiū už nuomonę.

Reikia pagalbos? rašyk į forumo AŽ

Be užrašo nepanašu į maximą, jokios mėlynos spalvos, ir čia kaip didesnioj parduotuvėj sienos nėra medinės.

Dėl teksto tai nėra man galimybės to padaryti nes texturio studion suvedus spalvas nevisas rodo serveryje gali pakeisti. O dėl medinių sienų juk jos ne visur tik optikos parduotuvėje o ji nėra didelė.

Jeigu žinai, kad su žaidimo galimybėmis nesugebėsi perteikti visos tai parduotuvei būdingos aplinkos, tuomet geriau apskritai duoti kitą pavadinimą, kuris gal net ir tavo pačio galvotas. Dabar visi pamatę darbą iš kart bando įžvelgti panašumų į tikrą tos parduotuvės interjerą, bet tų panašumų nėra. Jei darbui nebūtum davęs tokio pavadinimo, tuomet, manau, ir jį galėtų vertinti kitaip.

Skirkit realybę nuo žaidimo. Ir maxima prekiauja akiniais, bei telefonais, nebent tu maximoje nesi buvęs.

Maksimoje dažnai nesilankau, bet kad telefonais ir optika kurią išrašo daktarai prekiauja pirmą kartą girdžiu. :lol: O jeigu jau pradėjai kalbėti apie maksimą, tai maksimos čia neprimena, maksima yra žymiai didesnė ir nesudaryta iš 4 patalpų, nes maksmoje tarp prekių nėra sienų, o viskas turi savo vietą ir būna atskirta šviestlentėmis arba užrašais. :oho:

Maksimoje dažnai nesilankau, bet kad telefonais ir optika kurią išrašo daktarai prekiauja pirmą kartą girdžiu. :lol: O jeigu jau pradėjai kalbėti apie maksimą, tai maksimos čia neprimena, maksima yra žymiai didesnė ir nesudaryta iš 4 patalpų, nes maksmoje tarp prekių nėra sienų, o viskas turi savo vietą ir būna atskirta šviestlentėmis arba užrašais. :oho:

mano mieste yra maxima ir ne viena kurios pastate yra vaistine, omnitel salonas, drabuziu parduotuve, matosi kad kaip eini i maxima eini tik i jos skyriu o neapsizvalgai aplink...

mano mieste yra maxima ir ne viena kurios pastate yra vaistine, omnitel salonas, drabuziu parduotuve, matosi kad kaip eini i maxima eini tik i jos skyriu o neapsizvalgai aplink...

Tai ten ne maksima, ten visas prekybos centras kaip koks Mandarinas, temos pavadinimas yra netinkamas tokiu atžvilgiu, tavo darbe matau kelias parduotuves ir atlieka skirtingą paskirtį, čia labiau tiktų pavadinti prekybos centras, pavyzdys: Mandarinas ar kokia kita prekybos vieta kuri nuomoja patalpas tam tikroms parduotuvėms.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3695 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...